Sida 1 av 1

Blandning av ersättning, hjälp!

InläggPostat: 01 okt 2012, 00:18
av Mimi87
Hej!

Min dotter som snart är 6v har haft svårt att bajsa, hon verkar inte ha ont i magen och hon gråter inte, men hon bajsar ca var tredje dag, tills vi provade att ge henne Babysemp 1 bifidus. Innan det provade jag vanlig Babysemp 1, och babysemp 1 lemolac. Undrar däremot om man kan blanda lemolac och bifidus. Inte blanda med varandra, utan ge lemolac oftast, och bifidus en gång om dagen osv. eller ska jag blanda bifidus med vanlig babysemp:S?????

Re: Blandning av ersättning, hjälp!

InläggPostat: 01 okt 2012, 07:42
av EmmaStina
Jag vet inte hur det går att blanda, jag har aldrig provat. Men har du provat med magdroppar? Går även att ha i messmör (kolla med BVC först så att det är okej, men jag fick det till min son).
Hoppas det blir bättre!

Re: Blandning av ersättning, hjälp!

InläggPostat: 01 okt 2012, 20:33
av Mimi87
sant:) det är inte något problem för henne att bajsa när hon får bifidus ersättning.men vet inte om man får blanda den med lemolac. dt undrar jag

Re: Blandning av ersättning

InläggPostat: 27 dec 2015, 18:17
av fothulterskan
Jag har en fråga. jag har en dotter på 10 dagar och hon nöjer sig inte med bara bröstet. är det okej att koka upp vatten och sen har det framme alternativt i kyl o sen bara hälla upp när lillan är hungrig och ge utan att värma den ? Och hur länge håller sig då det färdigblandade i kylen?