Sida 1 av 1

BMI +6 idag, men negativa tester, hjälp!

InläggPostat: 23 feb 2010, 17:37
av Emiliah_
Hade BMI 17 tror jag så jag är på BMI +6. Tog ut min p-stav 25/1 och ingen mens har setts till ännu. Jätte mkt gravsymtom, men negativt på testlagrets tester :( vad är det frågan om:( någon som haft samma eller kanske vet?

Re: BMI +6 idag, men negativa tester, hjälp!

InläggPostat: 23 feb 2010, 19:25
av memmie
Emiliah, alla kroppar är ju olika och för en del så tr det kanske längre tid innan kroppen återställer sig.. jag tog också ut min stav i januari men fick min mens strax efter det. Det är så svårt allting för kroppen spelar en så många spratt. Menssymptom och gravidsymptom är ju så lika.. men vänta ett tag till och ta sen ett nytt test, annars kan du ju alltid ringa bm och fråga vad hon tror.. Hoppas dock att det är en lite bebbe i magen trots allt!!! :D

Re: BMI +6 idag, men negativa tester, hjälp!

InläggPostat: 23 feb 2010, 19:45
av Emiliah_
ringe barnmoskemotagningen för 1vecka sedan, dom trodde att jag var gravid, men man vet ju aldrig ;O hur lång tid tog det för dig att få tbx din mens? fick du gravsymtom efter du tog ut den? :)

Re: BMI +6 idag, men negativa tester, hjälp!

InläggPostat: 23 feb 2010, 19:50
av memmie
okej, men det är ju positivt att de på bm trodde att du var gravid!! hormonet kanske inte är tillräckligt stark än för att ge utslag?! jag fick min mens typ två dagar efter att jag hade tagit ut min stav och hade mina vanliga menssymptom :) nu hade jag dock bim i lördags den 20, men när jag testade då var det negativt och ingen mens har kommit än... :lol: Känns inte som vanligt vid mens heller, men jag vågar inte hoppas för mkt eftersom kroppen är som den är :roll: ska testa igen på torsdag tänkte jag!

Re: BMI +6 idag, men negativa tester, hjälp!

InläggPostat: 23 feb 2010, 20:26
av Emiliah_
okej, hoppas för oss båda två då ! :D