Byta till sittdel?

Här diskuteras bl.a. barns förskola och barnsjukdomar.

Byta till sittdel?

Inläggav lisa2012 » 10 aug 2012, 08:48

Hej! Min dotter är nu 5 månader och jag har haft problem med att ha henne i liggdelen ett tag nu (funkar ibland, om hon är riktigt trött). Först och främst gillar hon inte att ligga på rygg, inte ens här hemma, utan det är mage som gäller. Hon vrider, vänder, rullar till mage, tar tag i kanten och försöker ta sig ur vagnen.
I våran vagn (emmaljunga, vet inte modellen) kan man fälla upp vid huvudändan... men där finns ingen sele att spänna fast henne i, så hon drar sig upp till sittläge.
Problemet är att hon inte kan sitta riktigt helt själv än, hon är ganska stadig och kan sitta några sekunder utan att man håller i henne, men inte helt själv som sagt.

Kan jag byta utan att hon sitter själv än? Hon sitter mycket i mitt knä och blir buren med ryggen upprätt, så det borde ju inte vara någon fara?

Sen kommer vi till mitt nästa problem: Axelremmarna sitter väldigt högt upp och den mellan benen väldigt långt fram på sittdelen. Min kompis 1,5 åring är till och med för liten för den selen... hur gör jag?
lisa2012
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 10 aug 2012, 08:42

Återgå till Snack om barn
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/relatedContent.php on line 9: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/relatedContent.php on line 9: file_get_contents(http://api.minbebis.com/articles.json?category=child&count=6&size=medium&sortorder=latest): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/relatedContent.php on line 12: Invalid argument supplied for foreach()
cron