Sida 1 av 1

Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 19 nov 2012, 20:04
av Tveksam
Byter ni blöja på natten på bebisen? Dvs om ert barn sover?

Re: Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 19 nov 2012, 20:25
av soma
Jag har aldrig bytt vanliga kissblöjor på natten då babyn sover. Om det har kissats igenom eller bajsats så byter jag såklart. På med mycket inotyol så blir det ingen röd stjärt och byt när barnet vaknar. Väck aldrig den Björn som sover :wink:

Re: Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 19 nov 2012, 20:40
av smulan_88
I början så bytte vi endast om hon hade bajsat på natten, enligt blöjföretagen så ska blöjorna hålla tätt från kissläckage under hela natten. Men under vissa perioder har min dotter kissat mycket under natten och för att undvika läck har vi bara skiftat blöjan under natten då hon sover bättre med torr blöja. Man får prova sig fram vad som passar bäst för sitt barn :wink:

Re: Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 19 nov 2012, 21:46
av madddee
Ytterst sällan jag har bytt blöja på sovande barn. Annars blöjbyte på natten bara om det har bajsats och om han varit märkbart irriterad över överfull kissblöja eller kissat igenom (om blöjan suttit fel). Annars har vi låtit det vara. Om han blivit röd så har inotyolen gjort underverk ;-) men han har klarats sig bra från röda stjärtar ändå ;-)

Re: Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 29 nov 2013, 23:50
av heidimariajohanna
hej . vår dotter är fem månade idag och vi byter sällan blöjan på natten om hon inte har kissat jättemkt .. hon bajsar aldrig på natten. ibland kan det lukta mkt kiss och då byter vi men det stör nog mer än det gör nytta för blöjorna har ju bra uppsugningsförmåga idag=)

Re: Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 04 dec 2013, 01:02
av FairyStore
Nej, det gör jag inte.

besök: http://www.fairystore.se

Re: Byter ni blöja på natten?

InläggPostat: 23 feb 2014, 19:22
av Pregosaurus
Nej, det gör jag inte. Han bajsar sällan på natten än så länge, och störs inte av kissblöjan. Skulle det läcka byter vi förstås.