Sida 1 av 1

Föda Barn

InläggPostat: 26 sep 2011, 13:51
av FEELIA
hej!

jag ska föda barn i december och är jätte nervös och orolig inför förlossningen.. vad ska man tänka på för att inte bli rädd när man föder barn? :shock:

mvh feelia.blogg.se

Re: Föda Barn

InläggPostat: 26 sep 2011, 13:58
av Marija
Jag tror att det bästa är att lära sig så mycket det går. Jag var aldrig rädd men jag tittade jättemycket på olika förlossnings-serier. Jag vet att jag var bekymrad för att bajsa på mig och så, jätte fåniga grejer men ändå saker man tänker på, men sen när man ligger där då är man så fokuserad och dom är så duktig att hjälpa dig barnmorskorna.

Du kan nog aldrig helt förbereda dig för det, och det är aldrig samma för två personer. Jag förlöstes med sugklocka vilket jag var riktigt orolig för innan men när man väl är där och det är dags för det, vill man bara så gärna träffa bebis så man struntar i det.

Det är heeelt fantastiskt att vara kvinna och få vara med om detta. Men om du är riktigt orolig brata med din BM så kan hon hjälpa dig.

Grattis!

Re: Föda Barn

InläggPostat: 26 sep 2011, 15:44
av Mullemamman
FEELIA: Som signaturen Marija redan skrev - prata med din BM, det är därför hon finns... :)

Re: Föda Barn

InläggPostat: 18 feb 2015, 08:09
av 044hnoor
, jätte fåniga grejer men ändå saker man tänker på, men sen när man ligger där då är man så fokuserad och dom är så duktig att hjälpa dig barnmorskorna.