Forskning om föräldragrupper – en enkät

Här är det tillåtet att lägga ut efterlysningar till medverkan i tv-program, fotografering, studier etc. Endast ett inlägg per efterlysning!

Forskning om föräldragrupper – en enkät

Inläggav MichaelRosander » 02 dec 2013, 13:15

Jag heter Michael Rosander och leder ett forskningsprojekt som studerar föräldragrupper. Projektet stöds av Vetenskapsrådet och är ett samarbete mellan Linköpings universitet och Karolinska Institutet.

Vi söker dig som har erfarenhet av föräldragrupper i samband med barnets födelse och första år (även kallat föräldrautbildning, mammagrupp, pappagrupp, föräldrastöd i grupp osv.)

Om du har varit del av en föräldragrupp och dina erfarenheter inte ligger för långt tillbaka i tiden (helst inte mer än 2 år sedan den avslutades) kan du hjälpa oss genom att fylla i en enkät med fokus på dina erfarenheter. Klicka här för att komma till enkäten (eller skriv in: https://sunet.artologik.net/liu/Survey/705)

Syftet är att få kunskap om hur föräldrar ser på och upplever olika former av föräldragrupper.

Du svarar helt anonymt på frågorna. Svar kommer endast att användas till detta forskningsprojekt. Resultat kommer endast att presenteras på gruppnivå där inga individer kommer att lyftas fram eller kunna identifieras.

Bild

Har du frågor får du gärna kontakta mig!

Kontakt
Michael Rosander, fil. dr., docent i psykologi
Institutionen för beteendevetenskap och lärande
Linköpings universitet
e-post: michael.rosander @ liu.se
MichaelRosander
Nykomling
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 02 dec 2013, 13:06

Re: Forskning om föräldragrupper – en enkät

Inläggav MichaelRosander » 12 dec 2013, 09:13

Tack alla ni som fyllt i enkäten. Den kommer vara öppen ett tag till och jag hoppas att några till har möjlighet att fylla i den. Syftet med projektet är att kunna bidra till ännu bättre stöd till blivande och nya föräldrar.
/Michael
MichaelRosander
Nykomling
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 02 dec 2013, 13:06

Re: Forskning om föräldragrupper – en enkät

Inläggav Starkgene » 28 sep 2020, 06:38

Greetings from Liverpool,
I'm an associate professor and researcher at Liverpool School of Tropical Medicine. I teach Hygiene & Tropical Medicine to international students who will work with parents as social workers later in Cambodia, Togo, etc. They will need to explain to parents how important the hygiene during pregnancy actually is.


https://thetermpapers.org
50+ online term papers and classes for better parents
Starkgene
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 28 sep 2020, 06:28


Återgå till Efterlysningar