Forumet slutar ladda

Här hittar du kategoriserade frågor och svar besvarade utav minbebis och minbebis medlemmar.

Forumet slutar ladda

Inläggav *nea » 29 dec 2009, 18:47

Hej!

Är det bara jag som har problem med att ladda sidor på minbebis? Det är enbart denna sajten jag har problem med, så det är borde inte vara något som har med mitt bredband eller dator att göra.
Sidan slutar alltså att ladda (som mest kommer en tunn ljusblå rand upp högst upp på sidan) och jag måste trycka manuellt för att ladda om sidan, alternativt backa och klicka på länken igen. Överhuvudtaget är minbebis väldigt tungladdad och det tar hemskt lång tid att gå in och läsa och skriva i forumet.
Någon annan som har samma/liknande problem? Vad kan man göra åt det?
Bild
Bild
MF 7 juli -07
MA 25 maj -07, v.12
Användarvisningsbild
*nea
Alltid online
 
Inlägg: 1202
Blev medlem: 26 okt 2007, 00:13
Ort: 252

Re: Forumet slutar ladda

Inläggav Gotland » 29 dec 2009, 21:09

Har inga problem...
Bild
Bild
Användarvisningsbild
Gotland
Alltid online
 
Inlägg: 2956
Blev medlem: 03 okt 2009, 20:56
Ort: 138
BF: 120120
Status: Gravid mamma

Re: Forumet slutar ladda

Inläggav Puma » 03 jan 2010, 17:20

Den här sidan har varit ganska tungladdad ett tag. Nu fungerar det mycket bättre. Kan det vara så att det berodde på en stor banner som tidigare visades högst upp (den där med en stor gul knapp som det stod "Klicka" på) och som nu är borta?
Puma
Stammis
 
Inlägg: 150
Blev medlem: 12 jul 2009, 23:04
Ort: 141


Återgå till Forum & Synpunkter
cron