Sida 1 av 2

Gratis saker

InläggPostat: 29 nov 2012, 12:05
av Zanna
Tänkte att vi kunde ha en tråd där vi kan lägga in länkar där man får lite saker och startpaket gratis?

Jag vet att när jag var gravid med min sista fick man ngt från apoteket, barnens hus osv. Men kommer dock inte ihåg, så är det någon som har en länk så tipsa =).

Babybox Pampers

InläggPostat: 29 nov 2012, 12:06
av Zanna

Re: Gratis saker

InläggPostat: 29 nov 2012, 12:12
av Zanna
Den här tjejen har listat de flesta på sin blogg faktiskt, men har ni någon annan så skriv ner.

http://blogg.mama.nu/mammaistan/2011/08 ... r-gravida/

Re: Gratis saker

InläggPostat: 29 nov 2012, 14:05
av LadyMalina

Re: Gratis saker

InläggPostat: 30 nov 2012, 15:21
av Sharand
Ni som har erfarenhet av detta. Brukar det vara användbara prylar i paketen? Så man inte hämtar massa saker som man aldrig kan använda sen.
Vilka rekommenderas?

Re: Gratis saker

InläggPostat: 30 nov 2012, 15:39
av Annelie_ankan
När jag hämtade ut babyboxen innan jag fick melvin så fick man en blöjhink från Angelcare med helt gratis. Den var verkligen användbar, synd att de har tagit bort den :(

men man får ju mycket rabattkuponger och erbjudanden med så jag tycker absolut det är värt att hämta ut det. Fick även lite prover på barnschampo, underlivstvål, napp, blöjor etc.

Re: Gratis saker

InläggPostat: 30 nov 2012, 16:00
av Annelie_ankan
Kronans babypaket var tyvär slut :( men de återkommer i början av 2013 med ett nytt :)

Re: Gratis saker

InläggPostat: 04 dec 2012, 11:15
av Zanna
Absolut värt det, varför inte? Så provar man och så vet man om man vill köpa eller inte. =)

Re: Gratis saker

InläggPostat: 05 dec 2012, 13:54
av madddee
en del har vi inte använt, men testat iallafall, och det är ju bättre att testa en liten klick lotion från en test-tub än att köpa en stor och sen bara låter den ligga för att man inte gillade den ;)

jag hämtade ut massa olika gratispaket och använde nog en hel del tror jag. Den här blöjhinken man fick var kanon, men när påsarna tog slut och skulle köpa nya och insåg att de var svindyra så blev det inga fler ;) Dock hade jag ett par kompisar som var mer smarta; de började inte använda blöjhinken förrän barnet började käka mat. För då börjar bajset lukta nåt så bedrövligt äckligt. Amningsbajset luktar ju knappt nånting i jämförelse ;) hehe.

Sen får man ju massa olika kassar på BB. Eller vi fick det i Mölndal iallafall med prover, blöjor och annat smått och gott i.

jag komemr ju knappt ihåg vilka paket jag hämtade ut, men man kunde beställa gratis MAM-napp på nätet nånstans också, tror det var på fb. Får kolla lite mer noga när jag är hemma. Min lunchrast är snart slut ;)

Re: Gratis saker

InläggPostat: 06 dec 2012, 09:30
av Zanna
Maddeee, den blöjhinken använder jag utan påsar nu. Helnöjd med den. Jag tömmer den varannan dag eller varje beroende på kattlådan. Den är skitpraktiskt, med eller utan påsar =)))