Gravid och förvirrad.

Välkommen till Minbebis, skriv en kort presentation om dig själv för att komma igång här i Nykomling!

Gravid och förvirrad.

Inläggav mammaevelinaa » 25 aug 2021, 17:14

Jag har ett stort problem. Jag är gravid och väntar mitt andra barn. Jag känner att jag är äldre. Vilket gjorde att jag kände en enorm stress inför att bli gravid. Jag har fått missfall ett flertal gånger samt haft väldigt svårt att bli gravid.

Jag har alltså valt att bli mamma ensam denna gången vilket jag absolut inte ångrar. Jag längtar efter min bebis och känner redan hur mycket jag älskar det lilla livet som växer inuti mig.

Det som gör att jag mår dåligt är min 15 åriga dotter. Hon är otroligt elak och respektlös mot mig. Hon har inte pratat med mig på 5 månader. När jag har hört av mig till henne så har hon valt att ignorera mig. Jag saknar henne så mycket att jag går sönder. Jag vill ha min dotter nära mig. Det som gör ännu mer ont är att jag vet med säkerhet att jag alltid har gjort allt i min makt för att hon ska känna sig älskad. Min dotter har alltid kommit först och kommer alltid att komma först.

Hon vet även om att jag alltid velat ha ett till barn och jag har pratat om inseminering med henne. Hon har alltid varit arg när jag nämnt det ämnet. Och hotat mig att skulle jag bli gravid skulle hon hata både mig och barnet. Samt att jag är en äcklig kärring som vill ha barn. Att jag är gammal ”du är 38” säger hon hela tiden. Jag har fortfarande rätt att göra en abort. Jag vill verkligen inte det. :roll: Kanske borde jag göra det ändå? För att jag och min dotter inte ska få en ännu sämre kontakt. Hon vet ännu inte om att jag väntar barn. Och jag vet inte om jag skulle våga berätta det.

Jag mår så dåligt och känner mig hela tiden bortvald. Träffade på henne på affären en dag. Hon var där med sin far. Fick inte ens ett hej. Jag gick fram till henne för att ge henne en kram, det jag fick var bara en arg blick. Hon hatar mig och jag vet inte vad jag ska göra?
mammaevelinaa
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 25 aug 2021, 16:53

Återgå till Nykomling
cron