Sida 1 av 1

Gravid och student

InläggPostat: 01 aug 2016, 06:43
av mazarin92
Hej! Har precis fått reda på att vi är gravida i vecka 7. Va inte direkt planerat men vi är ändå jätteglada och vill behålla barnet. Kruxet som dock skrämmer oss lite är att jag är student med 1,5 år kvar av utbildningen och min kille är utan fast jobb och ska plugga nu i ett halvår utan csn samtidigt som han vikarierar på skolor. Vi bor dessutom i en 1:a med kök och kommer kanske inte ha möjlighet att flytta förrns barnet är fött. Skulle bli så himla tacksam för råd och stöttning, vill ju verkligen vara glad till 100 %.

Re: Gravid och student

InläggPostat: 07 aug 2016, 22:05
av Frida123
Grattis till er! :D
När jag var student fick en av mina kursare barn under första året (av tre) och ytterligare en fick i slutet av sista året :) och för båda har det gått jättebra att kombinera skola och graviditet/barn. Papporna gick tidigt på pappaledighet så att mammorna kunde plugga/jobba :)

Re: Gravid och student

InläggPostat: 22 nov 2021, 04:16
av MonkaES
I really like the site https://www.proessaywriting.com/custom-essay/, you may have heard of it because it is quite popular. I play cs go a lot because I make money from this game and can afford to buy essays from professional authors