Sida 2 av 3

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 13 mar 2014, 20:53
av Lyckligt
Ja sambon sa idag; det syns redan att du är gravid! Är i 4+2 och tyvärr är det nog mest resterna från förra grav som syns ;)

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 14 mar 2014, 09:13
av Veroveronica
Lyckligt - Det är nog redan dax för min del att köpa gravidkläder. Helt otroligt så magen ser ut! :shock:

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 14 mar 2014, 09:29
av Lyckligt
Gravidkläder är i alla fall väldigt sköna :D

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 14 mar 2014, 12:29
av Arctic
Mjo här är magen oxå större och har gått upp 2kg redan. Förra gången gick jag bara upp 5kg totalt men nu småäter jag hela tiden för det dämpar i alla fall illamåendet liiite inbillar jag mig. Är sjukskriven tom onsdag. Lite snålt tyckte jag men läkaren sa att fk brukar strula. Det är bättre att ta en vecka i taget. Usch hoppas det släpper snart!

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 17 mar 2014, 13:45
av nyponrosen
Här kom symtomen innan plusset.. Har mått illa i några dagar, om inte en vecka. Tidigare än vad man normalt kan.. Ska köpa sea-band och testa.. Annars är de vatten som går ner typ..
Mina bröst känns som stora blåmärken, min mage är full av gaser :shock:
och molvärk i tjejmagen på kvällarna..
Mitt humör är hemskt, men som med dottern blev jag en bitch den första tiden. Så sambon vet vad han har att vänta.. Och är ofantligt trött.. Men annars är nog allt som de ska, huvudet ner och fötterna upp... Eller hur var de nu det var :wink:

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 17 mar 2014, 15:23
av aldi
Hejjag väntar mitt andra barn, Bf är den 31 oktober men det kan ju bli en november bebis också :) min son som är född 2009 föddes iphone för sig tre veckor tidigt så man vet aldrig. Så nu är jag o vecka 7+2 vecka 8 och denna veckan har varit värst . Mår så illa och har sån halsbränna.:(

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 18 mar 2014, 22:19
av Veroveronica
Illamåendet började för ca 4-5 dagar sedan. Mår illa som 17 (har inte kräkts ngt so far). Det är som värst på morgonen och under förmiddagen. Lite jobbigt ibland att vara på jobbet men jaja, skitsamma. Känns trots allt bra, den här gången då jag verkligen känner av graviditeten (fick missfall förra året och kände absolut ingeting. Hade aldrig märkt av att jag var gravid om inte jag hade gjort ett test). Så kort och gott. Visst, jättejobbigt med illamående, gasig & svullen mage och ömma bröst men det bekommer mig ändå inte så särskilt mkt i slutändan. Älskar att vara gravid! :)

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 19 mar 2014, 12:15
av Arctic
Ingen ljusning ännu på illamåendet här. Går på maxdos lergigan och känner mig som en zombie. Nu sjukskriven tom 6e april (skööönt). Jag sover 12 timmar på nätterna och tupplurar 2 timmar på dagen. Mådde illa förra gången med men inte så här mycket! Tror nästan att det är två där inne haha.

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 22 mar 2014, 17:19
av MsLi
Har lovat mig själv att aldrig klaga på grav symptom. Har kämpat länge med att äntligen bli gravid och varit en av tjejerna som suttit och tänkt att när andra klagar om grav symptom skulle jag kunna ge vad som helst för att må så om det innebär att man är gravid. Så inte för att klaga men i måndags slog illamåendet till. Var helt ok till en början men nu är det rätt jobbigt. Har provat seaband som gjorde absolut inget! Klarar inte av lagad mat för tillfället. Många skorpor blir det :)
och jag mår illa heeeeela dagen. Blir inte ens bättre direkt efter maten. Klagar inte, bara konstaterar :)

Re: Gravidsymtom

InläggPostat: 23 mar 2014, 20:11
av Lyckligt
Vad jobbigt ni har det med illamåendet :( jag känner inte av något alls längre.. Men idag har jag varit helt galet yrslig, så fort jag försöker göra något börjar huvudet snurra!