Sida 1 av 1

har vattnet gått?!

InläggPostat: 09 maj 2009, 21:18
av popcornlinda
Hej!
i förrgår sipprade det ut lite vatten efter jag varit på toa på kvällen, det rann lite längst ena benet, sedan var det inte mer med det, o igårkväll var det samma sak, kom bara pyttelite o jag tänkte inte mer på det sen, men efter att ha läst lite här inne så börjar jag fundera lite.. trodde lixom när vattnet går så känner man det, men det verkar inte som om det behöver vara så riktigt.. :roll:
nån annan som vet? behöver jag ringa förlossningen för koll eller vad tycker ni?? det har inte kommit mer nu idag, har lite molande värk i nedre delen av magen. är i v. 38+1..

kram på er

Re: har vattnet gått?!

InläggPostat: 09 maj 2009, 21:20
av popcornlinda
skrev fel, är i v. 39+1 :)

Re: har vattnet gått?!

InläggPostat: 09 maj 2009, 21:49
av fiffi
Hej!
Jag har inte varit med om att vattnet går men det jag har hört är att du kan sätta på dig en binda för att se om det kommer mer o att den brukar fyllas (ggr flera) om det är vattnet, även om det bara sipprar lite. Men det kan ju ändå va bra att ringa o kolla med förlossningen. Flytningarna kan annars va rätt rikliga o vattniga i slutet av grav... Lycka till!

Re: har vattnet gått?!

InläggPostat: 09 maj 2009, 23:38
av stajners
Ja, testa en binda och se om den fylls. Låter ju nästan som rikliga flytningar. Känns sinte som att vattnet bara skulle sippra just vid samma tidpunkt.

Ursäka nu, men i mitten av min grav så hade jag väldigt vattninga flytningar och då kunde det rinna längs med benen efter att jag hade varit på toa. Hann liksom inte dra upp byxorna förän det rann. Även när jag duschat så blev det så.

MKen är du orolig och fundersam så tycker jag absolut att du ska tinga förlossningen och fråga dom. Då får du ett mer säkert svar att lita på!!

Re: har vattnet gått?!

InläggPostat: 10 maj 2009, 22:04
av popcornlinda
tack för era svar! eftersom det inte kommit något mer efter dom gångerna så tror jag nog inte det kan ha varit vattnet.. :roll:
det var nog som ni tror, rikliga flytningar.. =)

Re: har vattnet gått?!

InläggPostat: 17 apr 2015, 08:29
av saboor
hmm, tror inte lönnsirap har betydelse, jag käkar amerikanska pannkakor med lönnsirap typ 1 gång i veckan och jag slukar verklgien halva flaskan! Känner inte nåt än iaf...

Re: har vattnet gått?!

InläggPostat: 17 apr 2015, 09:01
av secretgirl
Läcker man vatten så brukar det sippra hela tiden och det ska inte lukta något. Tror att du fått väldigt rinniga flytningar som lurar dej lite :). Du är ju nära nu, så det lär nog dra igång snart för dej. Lycka till :)