Sida 1 av 1

HJÄLP! namnförslag?

InläggPostat: 01 feb 2013, 13:59
av Sara93
Vi har letat namn jättelänge nu men hittar inte något som är wow, är lite kräsen :wink: vill inte ha de gamla namnen som nu kommit tillbaka typ, Alva, Alma osv de är fina men inte vår stil. Inte heller "white-trashnamn "
utan någon speciellt men ej konstigt, både till kille och tjej, snälla ös på med förslag :) Lite förslag jag har är Ronja, Noelle, Elina,Leo,Max.
Tacksam för hjälp /Sara

Re: HJÄLP! namnförslag?

InläggPostat: 05 feb 2013, 10:41
av Sara93
Ingen?

Re: HJÄLP! namnförslag?

InläggPostat: 05 feb 2013, 17:44
av Catta2
Elina är inte det gammalt ? :D
Melina har jag hört Selena, tycker jag är fint
Vet inte vad du menar m white trash namn ;)

namn är jätte svårt mina killar heter Kasper o Hampus.

Rasmus gillar jag m är upptaget, likadant Robin

Vi funderar denna gång på William o Alexander tjej namn Filippa , Alice o Amanda Jennifer är fint också.

Re: HJÄLP! namnförslag?

InläggPostat: 06 feb 2013, 08:41
av Sara93
Jo det är många namn som är gamla men skulle kanske skrivit som gamla heter nu förtiden hehe :D Gillar också Rasmus och Robin men de namnen har en släkting till mig och min killes bror så tyvärr :( ja Amanda kanske det är fint!

Re: HJÄLP! namnförslag?

InläggPostat: 06 feb 2013, 10:38
av Catta2
Dom gamla namnen är jätte fina ! M jag har lite svårt också m dom namnen då jag förknippar namnen m gammal personer ;) Alice är jätte fint m ena sidan gillar jag namnet jätte mycket andra sidan så förknippar jag det m gammal person :D supersvårt!

Liam är omtyckt Benjamin tycker jag om m inte sambon :D Melissa, Sammantha , cassandra gillar jag mycket m går inte hem hos resten här hemma. Likaså Rafaela.

Alexander har vi mer eller mindre bestämmt oss för om det blir en kille. Vi hittar inga fler förutom ev William som vi gillar :D


Många bra namn är upptagna :D

Re: HJÄLP! namnförslag?

InläggPostat: 06 feb 2013, 15:17
av Sara93
Nej precis det är namnen som man förknippar med de gamla, kan vara fina men inte vår stil:) Alexander är fint:) inte heller supervanligt bland bebisarna nu 2010-2013. Alice heter min kusin så det gick ju bort. Japp många namn är tagna men man får nog inte tänka för mycket på vad man förknippar det med för det ändrar sig nog sen efter hand.