Sida 1 av 1

Hjälp! Vad händer, gravid eller inte? Missfall eller ej?

InläggPostat: 08 feb 2020, 21:14
av Anonymious
Hej! Jag kan inte bli klok vad som händer med min kropp, försöker läsa mig till vad som kan ha hänt men blir nästan mer förvirrad då. Så jag hoppas ni kanske kan guida mig lite här, ber om ursäkt för en wall-of-text på förhand:

Jag slutade med p-piller i höstas och har normalt sett väldigt regelbunden menscykel och kan i princip ställa klockan efter både ägglossning och mens. I januari, någon dag innan ÄL hade vi oskyddat och avbrutet samlag, vi tänkte inte mer på detta utan det är något vi tänkt på nu lite senare då vi inte aktivt försöker bli med barn utan tar det lite som det kommer. Dock, en vecka efter detta samlag så börjar jag märka att något händer med min kropp, jätte ömma, känsliga och svullnade bröst, molande verk i magen, illamående så att jag i princip spyr i både bil och trappor, svårt att sova helt plötsligt (aldrig haft problem med det tidigare) och känner hur kroppen pulserar och känner nästan en puls i magen istället för i bröstet. Börjar fundera på att hjälp jag kanske är gravid. Tar ett väldigt tidigt graviditetstest som visar negativt, har 1 vecka kvar till mens. Sedan börjar alla symptom sakta avta något även om brösten fortsätter vara något ömma och har diffusa smärtor i livmodern. Några dagar innan mens så kommer något som jag aldrig brukar få, väldigt lätta ljusrosa blödningar, tar gravtest igen, negativt. Denna lätta blödning innan mens är inte likt mig, så jag börjar tänka att det kanske är nidblödning, väldigt sent dock, eftersom jag hade så tydliga gravid-symptom redan en vecka innan denna lätta blödning. Sedan samma dag som mensen ska komma, så smäller dessutom mensen till, med full kraft, jag blir ledsen då jag trodde jag var gravid, samtidigt så himla fundersam. Jag blöder likt aldrig förr, ont utan dess like, och dessutom så har jag bara denna smärtsamma och otroligt rikliga mens i 2 dygn, brukar ha detta i ca 5 dygn och inte alls så rikligt och smärtsamt. Nu är mensen borta efter 2 dygn och jag har fortfarande diffusa smärtor i livmodern. Vad har hänt tror ni? Vad försiggår? Blir inte klok på detta?

Re: Hjälp! Vad händer, gravid eller inte? Missfall eller ej?

InläggPostat: 09 feb 2020, 15:22
av Aisha0511
Hej alla, jag heter Aisha och jag är här ute för att vittna om BABA NOSA UGO: s goda verk från Karnataka Temple för att min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som att avsluta det Allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

E-post: [email protected] / [email protected]

WhatsApp: +37258031247

https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka