Sida 1 av 1

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 12 mar 2010, 10:01
av soma
Om jag var du skulle jag ta en stor "spännram" och spänna på något snyggt tyg (bara häfta med häftpistol). Då kan du på ett enkelt sätt byta utseende på rummet genom att byta tyg... passar in i den stil du redan har och ger dig många möjligheter att ändra snabbt. Fondväggar är tydligen SÅ ute :D

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 12 mar 2010, 11:46
av 67d
Jag hade målat ränder på längden med silver, grå och svart! :D

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 12 mar 2010, 17:56
av soma
Jag tror faktiskt både och... :D Men gillar man fondväggar kan man ju ha det i alla fall! Nja, jag har inga direkta tygförslag på lager, men kör ni 50-tal så ta ett starkt tyg, blommigt eller mönstrat, så att det blir en riktig markering. Är ju lätt att byta om ni tröttnar!

Jag tycker på ett sätt att det är synd att byta det vita bordet - är ju supersnyggt!

Visa gärna resultatet sen! :D

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 13 mar 2010, 02:33
av Strumpan
Ja det bordet är riktigt snyggt! I en annan tråd för ganska länge sen så la du upp en bild på vardagsrummet från andra hållet sett och då blev jag alldeles kär i bordet. Desvärre gick en av mina bästa vänner och köpte det innan mig och vi har så himla lika smak jag och hon så det känns så fånigt nu att köpa samma.
Dessutom har vi inte plats med ett matsalsbord någonstans utan ska ha det både till vardagsbord och "finbord" och vad jag har förstått så är det aningens känsligt det där bordet? För barn som gillar att hacka och slå med bestick och andra tillhyggen alltså :) . *svammel svammel*

En tygtavla var ett bra tips tycker jag! Svenskt Tenn har fina tyger, sen har du ju alltid Marimekko. På Åhléns kan du också hitta fina tyger.

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 13 mar 2010, 03:32
av HannahLee
Ett snyggt tyg på spännramar? Det intryck fotot ger är stilrent, svalt och välbalanserat. Vi har stora spännramar på våra vita väggar med mönstrat tyg på. Skapar samma känsla som en fondvägg och gör stora ljusa ytor mindre nakna men tycker faktiskt att det är ett fräschare, trendigare alternativ, dessutom kan man lätt variera sig. Ett tips i all hast bara, men vi får mycket komplimanger för våra "tavlor". :) Lycka till!

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 15 maj 2011, 10:35
av mamma93
Jag skulle nog ha fixat canvas bilder ev på barnen o satt upp. Närbild på barnen eller något i svart-vitt. :)

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 12 okt 2014, 22:37
av inredningar123

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 02 dec 2019, 11:07
av floralinnea
mamma93 skrev:Jag skulle nog ha fixat canvas bilder ev på barnen o satt upp. Närbild på barnen eller något i svart-vitt. :)

Ja, canvas bilder är väldigt snygga! Jag köpte mina här: https://futonota.se/inredning-accessoar ... as-prints/

Re: Inreda vardagsrum inspiration

InläggPostat: 03 dec 2019, 14:24
av tre996