Sida 4 av 4

Re: Juni bebis 2017

InläggPostat: 12 nov 2016, 12:21
av Ahl
I veckan var jag på inskrivning och alla prover var bra. Hon hade dock lite problem med att få ut fyra rör blod och fick sticka om, så det blev lite jobbigt, men det gick till slut. Gjorde även ett graviditetstest så nu känns det riktigt verkligt! :) Barnmorskan räknade ut BF till 4 juni, så på måndag går jag in i vecka 12. Illamåendet och tröttheten tycker jag har avtagit en del nu, skönt! KUB bokades till den 21 november, längtar efter att förhoppningsvis få se ett tickande hjärta.

Än så länge vet ingen mer än min sambo om graviditeten, så nu funderar jag på om vi ska berättar för familjerna. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det med barnvakt vid KUB-testet annars då jag måste åka 45 min enkel resa dit. Ska se om jag kan hitta på något, hade velat berätta efter KUB om allt ser bra ut. :) Med första barnet berättade vi i vecka 9, men nu tycker jag det är lite spännande att se hur länge vi kan vänta med att berätta. :P Om det skulle hända något tråkigt skulle vi berätta för de närmaste. Hur tänker ni andra kring detta? Har ni berättat än? :)

Re: Juni bebis 2017

InläggPostat: 12 nov 2016, 22:04
av Nomaliro
Hej, tittar in här.. Enligt egen beräkning borde en liten bebis komma någon gång i juni.. Svårt att räkna helt. Tog ut spiral 4 augusti och har inte haft ordentlig mens riktigt..
Bebis nr 3❤️

Re: Juni bebis 2017

InläggPostat: 14 nov 2016, 13:31
av Karenina
Nu är det min tur att lämna er pga missfall i helgen. Är så jävla ledsen. Hoppas att det går bra för er alla!

Re: Juni bebis 2017

InläggPostat: 16 nov 2016, 05:58
av Annette
Usch vad tråkigt :-( Det hände mig i min första graviditet också och det var verkligen hemskt.. Har nog aldrig varit så ledsen förut och har aldrig kunnat slappna av i mina andra graviditeter för att det alltid legat i bakhuvudet. Jag bäddade ner mig i sängen ett par dagar med riktigt dåliga komedier och häegen Daz glass och försökte att inte tänka för mycket. Hoppas du mår bättre snart. Du kommer att bli gravid igen och det kommer gå bra då.

Re: Juni bebis 2017

InläggPostat: 16 nov 2016, 22:05
av Karenina
Tack Annette! Fint att höra att det har gått bättre för dig med de efterföljande graviditeterna. <3 Jag bestämde mig också för att ta en vecka till att vara ledsen. Hoppas att du har rätt om nästa gång!

Re: Juni bebis 2017

InläggPostat: 21 nov 2016, 01:42
av summer
Karenina skrev:Nu är det min tur att lämna er pga missfall i helgen. Är så jävla ledsen. Hoppas att det går bra för er alla!Usch va tråkigt Karenina!:(
All lycka till dig nästa plus!