Kan jag vara gravid? Tacksam för svar!!

Illamående, ultraljud & sparkar, här diskuteras graviditet.

Kan jag vara gravid? Tacksam för svar!!

Inläggav werun » 19 sep 2012, 18:55

Hej!
Jag har under senaste veckorna varit trött och somnat när jag kommit hem från skolan. Jag är även hungrig även fast jag ätit. Blir hungrig bara någon timme efter? Har även känt lukter väldigt starkt. Var orolig att jag skulle vara gravid, men fick någon mens liknade blödning då jag skulle haft mensen alltså 12/9 och det slutade blöda 16/9 sedan igår (18/9) började jag plötsligt blöda igen men väldigt lite, bara när jag var på toa.

Är fortfarande trött och blir hungrig fort. Har nu suttit och läst att man kan vara gravid trots mens? Så jag undrar om jag skulle kunna vara gravid? Vad tror ni?
werun
Nykomling
 
Inlägg: 8
Blev medlem: 11 sep 2012, 23:14

Re: Kan jag vara gravid? Tacksam för svar!!

Inläggav MammaEmma84 » 21 okt 2012, 14:33

Ja det ända sättet att veta ordentligt är med ett graviditetstest :) Men det finns olika symtom på att man är gravid. Men dom du skriver om är några av dom. Så spring iväg och köp om du är orolig :)

Kram Emma
MammaEmma84
Nykomling
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 21 okt 2012, 11:56


Återgå till Gravid forum
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/relatedContent.php on line 9: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/relatedContent.php on line 9: file_get_contents(http://api.minbebis.com/articles.json?category=pregnant&count=6&size=medium&sortorder=latest): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/relatedContent.php on line 12: Invalid argument supplied for foreach()