Sida 20 av 21

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 24 okt 2013, 15:24
av andypandy
Hej alla!
Och STORT grattis Grim till din lilla Birk. Sååååååå roligt att höra att du har din lille goding hos dig nu och att allt går bra.

Som MissB skrev så rusar tiden förbi fort och det är sällan jag hinner in här på MB och kolla eller skriva. Men ni finns med i tankar och hjärtat mitt. Tänker med lycka och glädje tillbaka på tiden när man satt här på MB och skrev om glädje eller sorg och fick alltid ett sådant otroligt stöd! Det är otroligt vad man faktiskt kan göra för varandra.
Vi som fick barn i september 2012 har från att vara en MB-grupp blivit en facebook-grupp och då är det ju lite lättare att hålla kontakten och få "nyheter" om vad som händer alla mammor och barn!

Jätteroligt att det fortfarande är lite aktivitet i den här tråden och hoppas att fler kommer med!!!

Kram på er alla från andypandy

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 25 okt 2013, 09:54
av Grim
andypandy: Tusen tack. :) Vi är så himla lyckliga att äntligen ha vår lille gosse på utsidan. ♥ Tänk vad fort tiden går!


För ca 2 timmar sedan var jag på efterkontrollen. Valde att avstå gynundersökningen just nu, då vi ändå bokade tid för insättning av spiral om 3 veckor. Fick läsa sammanfattningen av förlossningen (har precis beställt kopia på hela förlossningsjournalen) och det var ganska intressant. Nog för att jag vet att jag inte hade krystvärkar särskilt länge, men inte trodde jag det gick så fort. Från att ha haft förvärkar sen kvällen den 20:e, till krystvärkar 13:20 den 22:a och så föddes han 13:55.. Inte konstigt att han blev medtagen av det hela. Fick se att hans apgar låg på 6 både efter 1 resp 5 min och han blev ju inlagd på neo fram tills kvällen. Ska bli lite intressant att få läsa hela journalen sen.

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 27 okt 2013, 22:42
av Solen73
Stort GRATTIS Grim!!!!
Skönt att allt gick bra!

Jag var långtidsförsökare me dottern o nu även denna gång.
Syskonet e beräknat till mitten av feb.
Me dottern visste jag inte om d kom lite vatten eller om jag pinkat på mig ca 2 tim innan hon var ute.... Ringde FL kl 15, skulle avvakta. Fick ringa igen 15.30 för då satte kraftiga värkar igång me 5 min mellanrum.
Vi fick slänga oss i bilen, 15.45 kommer vi in på FL o 16.14 e hon född!!!
Hade 10 värkar på FL varav 3 krystvärkar.
Så d kan gå undan!

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 13 dec 2013, 15:19
av Grim
När fick era barn sin-/a första tand/tänder?

Birk har varit kinkig ett par dagar och i förrgår vägrade han sova om han inte sov mig. Så fort jag lade ner honom vaknade han och var ledsen. Tänkte först att det var för att det verkar hända mycket med hans utveckling just nu, då han börjat greppa allting och stoppa i munnen bland annat. Sen började han dregla mer än vanligt, så det rann! Kikade i munnen och såg två små risgryn som precis kommit fram ur tandköttet, en kindtand på vardera sida i underkäken, plus att de två framtänderna uppe ligger redo. Fick bli en tripp till Ica och köpa bitring med kyldel och flytande alvedon. Sen jag började smörja tandköttet med det sover han mycket bättre och är även glad när han är vaken!

Jag vet ju att de kan få det tidigt, men inte hade jag räknat med att han redan skulle få! Inte den bästa tajmingen heller, när vi har hund som för 3:e gången opererat bort klokapslar (den här gången på baktassarna) och även han kräver en del uppmärksamhet och skötsel. Men sen har ju vår lille gosse haft "dålig tajming" sen han föddes. :wink:

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 19 dec 2013, 22:35
av Solen73
Grim;
De kan ju få redan runt 3 månader, tror inte dottern fick förrän runt 6-7 mån......

Idag har jag varit på TUL o allt såg bra ut :D
Bebis väger runt 2 kilo o normalt mefostervatten.
De kollade även livmodertappen som ligger kvar på ca 3,7cm - så nu kan jag vara lugn inför julhelgen :D

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 22 feb 2014, 22:01
av Grim
Uj uj, tiden går på tok för fort! Kan knappt tro att det idag är 6 månader sedan vi välsignades med denna ljuvliga gosse! :shock: Alla runtomkring oss påpekar jämt vilken lugn och snäll bebis vi har. Han följde med mig och tittade på hundutställning förra helgen och skötte sig verkligen exemplariskt. Glad och snäll hela tiden, somnade till och med av sig självt! Och det gör han inte ens hemma. 8)

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 24 feb 2014, 19:43
av osofin
Grim: Ja, oj vad tiden går fort! Så härligt att det går så bra :)

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 11 mar 2016, 11:37
av andypandy
Hej alla fina långtidsförsökare med barn!
Finns det några av oss aktiva här inne nu?
Kram från nyfiken Andypandy

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 11 mar 2016, 11:41
av Grim
Jag är kvar! Eller jag loggade faktiskt in idag för att kolla läget lite. :) Kul att se att jag inte var den enda som gjorde det.

Re: Långtidsförsökare som fått barn

InläggPostat: 23 maj 2016, 21:22
av andypandy
Hej Grim!
Vad lustigt att du också loggade in just då för att kolla läget.
Hur går det för dig och din lilla grabb? Funderar ni på syskon?
Vi hörs - andypandy