Min dotter hittar på att hon är sjuk?!

Diskutera och fråga om barns hälsa och utveckling.

Re: Min dotter hittar på att hon är sjuk?!

Inläggav matildab » 19 maj 2010, 11:15

Jag jobbar på dagis och det är typisk för den där åldern att bli lite hypokondriker....jättesvårt att ta dem på allvar till slut.
vi hade en tjej som ofta efter vilan låg som inför sista smörjelsen med alla möjliga sympton, ett vakande öga öppet för att se om vi serverade vatten, hämtade telefon för att ringa mamma etc.

minns själv att jag gjorde så som barn.det är en fas som ger sig till slut.

förstår att det är svårt att veta när hon kan gå dagis och att samvetet gnager om man du inte var helt säker.sen kan man vara noga med att göra det tråkigt hemma om man inser att hon inte var sjuk ialla fall.inte gå till parken el titta på film tex.
man kan till o med klä på sig o gå till dagis lite senare, de flesta dagis är ok med detta om man ringer på morgonen o förklarar att man är osäker på om barnet kan gå el ej.


Matilda
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdm.lilypie.com/WtLYp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
matildab
Stammis
 
Inlägg: 152
Blev medlem: 01 jul 2009, 21:28
Ort: 141
BF: 120206

Re: Min dotter hittar på att hon är sjuk?!

Inläggav adnama » 19 maj 2010, 11:31

kan inte ge dig svar men kan säga att jag gjorde så mycket när jag var liten för jag inte hade lust att gå till dagmamman vissa dagar. Så tror som Matilda att det bara är en period. Men måste verkligen vara svårt att avgöra om dom ska vara hemma eller inte.

Blir lite som petter och vargen. Han som skrek till folket att: "Vargen jagar mig!! hjälp!!" och folket blev jätte rädda och sen visade det sig att han bara ljög. Dagen där på gjorde han samma sak och folket blev väldigt irriterade. Den 3e dagen kom verkligen en varg och Peter skrek till folket "Vargen jagar mig!! hjälp!!" men ingen trodde honom och ingen hjälpte han....
adnama
Stammis
 
Inlägg: 64
Blev medlem: 12 apr 2009, 20:29
Ort: 37
BF: 100519


Återgå till Barns hälsa & utveckling