Min markör hoppar till besvararutan på forumet

Här hittar du kategoriserade frågor och svar besvarade utav minbebis och minbebis medlemmar.

Min markör hoppar till besvararutan på forumet

Inläggav Roni » 24 sep 2011, 23:59

Vet inte om det är någon inställning som är fel för mig, antingen på MB eller min egen dator. Men varje gång jag öppnar en tråd eller går till nästa sida på en tråd så hoppar markören ner till textrutan där man besvarar. Så jag får klicka utanför rutan och sen rulla upp hela sidan.
Någon som vet hur man kommer tillrätta med det??
Roni
Alltid online
 
Inlägg: 220
Blev medlem: 11 dec 2009, 17:13

Re: Min markör hoppar till besvararutan på forumet

Inläggav soet » 25 sep 2011, 16:08

Samma för mig. SJUKT störigt!
BildBild
BildBild

MA v 9(6) mars-14.
Användarvisningsbild
soet
Alltid online
 
Inlägg: 396
Blev medlem: 02 sep 2009, 18:10
Ort: 141

Re: Min markör hoppar till besvararutan på forumet

Inläggav Roni » 06 nov 2011, 21:18

Ja det är likadant, jag har inte lyckats ställa in något än. Jag använder Windows Internet explorer 9.
Roni
Alltid online
 
Inlägg: 220
Blev medlem: 11 dec 2009, 17:13

Re: Min markör hoppar till besvararutan på forumet

Inläggav lillfinger » 06 nov 2011, 21:28

Jag har oxå det problemet. Det kom när min sambo updaterade vår explorer. Grymt störande!! Jag har beskyllt explorern för det, men skulle ni tekniker på MinBebis kunna fixa det så vore det ju underbart.

Jag har liksom "tappat" funktionen att klicka mig till första olösta inlägget. Så det blir mkt klickande o letande, tyvärr...
Bild

Bild
lillfinger
Alltid online
 
Inlägg: 679
Blev medlem: 02 sep 2008, 16:40
Ort: 258
BF: 120308

Re: Min markör hoppar till besvararutan på forumet

Inläggav Roni » 07 nov 2011, 23:45

Nu verkar det funka igen! :) Tack!
Roni
Alltid online
 
Inlägg: 220
Blev medlem: 11 dec 2009, 17:13


Återgå till Forum & Synpunkter