Missfall eller inte

Här får du stöd & tröst av andra som varit med om missfall.

Missfall eller inte

Inläggav Mejja » 08 sep 2014, 16:17

Hej!
Ska försöka fatta mig något kort. Efter ÄL kände jag mkt snabbt att nåogt hände med min kropp. Fick konstig smak i munnen och mådde fruktansvärt illa. 5 dagar innan mens tog jag ett gravtest och det positivt.
Blev jätte glad efter som jag kämpat länge för att bli gravid.
2 dagar efter mens tog jag ett nytt test och det var oxå positivt.
en vecka efter mens fick jag en mindre blödning och blev självklart jätte rädd. Den varade i knappt en dag och var sparsam. Hade ingen smärta innan eller under blödning. men 3 dagar efter blödning kände jag mig uppsvullen och mådde mkt illa. Hade även ont i magen. Åkte till gynakuten och vid ett vul visade det sig att jag hade stora cystor. De tog ett gravtest som då var negativt och jag förstod då att allt var kört.
De fick operera bort cystorna en var fylld med var. Efteråt pratade jag med en läkare hon sa att de inte kunde se någon graviditet längre. :(
Innan jag skulle åka hem fick jag göra ett nytt vul, denna läkare sa att det är för tidigt för att säga hur vidare jag är gravid eller inte. Dock är hinnan väldigt tunn.
Åkte hem med missfall i tanken men gravid i känslan.
Mina bröstvårtor fortsätter att göra ont, ilningar i brösten kommer då och då. Har en äcklig smak i munnen och mår illa på kvällar och nätte.
4 dagar efter op har jag blivit mkt trött och har stickningar i underlivet och en dragande känlsa i ljumsken. Klarar inte av lukten av tet jag brukar dricka på morgonen och kaffe smakar fan ursäkta ordval.
Vet att man kan ha höga hcg värden långt efter missfall men hur är det med nya gravidetet tecken?
Önskade jag kunde glädjas åt denna graviditet men ännu känns allt så ovisst. någon som haft något liknande?
Mejja
Nykomling
 
Inlägg: 12
Blev medlem: 04 sep 2014, 22:41

Återgå till Missfall