Mooiste Nike Air Max 720

Klocka värkarna tillsammans med alla medlemmar här på minbebis.com!

Mooiste Nike Air Max 720

Inläggav antrens » 02 sep 2021, 05:38

Het is een goed moment om fan te zijn van de Universiteit van Virginia. Het hoogst geplaatste basketbalteam voor heren versloeg Texas Tech en claimde hun allereerste nationale kampioenschap in april, en nu wordt er voor de komende zomermaanden een nieuwe Mooiste Nike Air Max 720 uitgebracht in een Cavaliers-achtig kleurenpalet. Het sportieve bovenwerk van mesh met textuur en de abstracte overlays zijn volledig uitgevoerd in een donkere marineblauwe kleur, met de enige afwijkingen die binnenkomen via feloranje merkhits op het lipje van de tong/hiel.

De Koop Nike Air Max 720, die nog steeds beschikt over de hoogste Air-eenheid van het merk ooit, lijkt van nature buitenaards. Het debuut "Northern Lights" en opeenvolgende gradiënten hebben buitenaardse spins toegevoegd aan het toch al buitenaardse golvende bovenwerk en de dikke demping van het silhouet. En de nieuwste versie van dit Air Max-model verhoogt de ante met een opstelling die de ruimte weergeeft.

Zwarte bies en overlays zorgen voor nog meer contrast, terwijl branding wordt aangeboden via een Air Max-badge op de tong en een rode Swoosh op de zwarte plastic middenvoetclip. Nike Air Max 720 Online Bestellen Beneden vermengt de kenmerkende bolvormige dempingseenheid van de 720 een heldere bubbel met rode details, en een zwarte buitenzool maakt de look af.

Hoewel geworteld in dezelfde affiniteit voor leven buiten de aarde als de recente Air Max 90 Galaxy, heeft de Nike Air Max 720 Schoenen verschillende prints en kleurenschema's. In plaats van paars en zilver heeft dit paar een compositie van "Black" en "Flash Crimson", waarbij de laatste tint de onderste helften overneemt, inclusief doorschijnende airbags. De eerste komt prominent voor in de Air Max 720, met name over de tong en kraag, maar hij valt in de schaduw van de blauwe, witte en roze tinten die aangrenzende afdrukken van de ruimte vormen.

De futuristische Nike Air Max 720 Heren/Dames blijkt de rest van het jaar een centraal punt voor de Swoosh te zijn en blijft verschijnen in aantrekkelijke nieuwe kleurstellingen. Voor zijn volgende act wijkt de 720 af van de gebruikelijke heldere en gedurfde looks die we hebben gezien en biedt een engelachtig Pure Platinum-ontwerp dat wit samensmelt met Metallic Platinum voor gemakkelijk de schoonste kit tot nu toe. Bovenaan blijft het ding zo tonaal wit als mogelijk, terwijl de grootste zool in de geschiedenis van Air Max een ijsblauwe sfeer uitstraalt met een populaire semi-doorschijnende behandeling.

http://www.themax2090.com
antrens
Nykomling
 
Inlägg: 7
Blev medlem: 02 sep 2021, 04:38

Återgå till På G till BB