Nike Air Max 97 Bestellen

Klocka värkarna tillsammans med alla medlemmar här på minbebis.com!

Nike Air Max 97 Bestellen

Inläggav antrens » 02 sep 2021, 05:24

Terwijl veel andere Nike-klassiekers een groot deel van de upgrades hebben gezien onder de naam "Utility", is de Kopen Nike Air Max 97 grotendeels niet vertegenwoordigd met alleen "SE" en Ultra-make-overs die de plaats hebben ingenomen van de meer technische tak van design. Dit is echter zojuist ten goede veranderd met de introductie van twee nieuwe schema's onder het transformatieve epitheton, die het in verschillende stijlen introduceren. De eerste, speels gemaakt in contrast, is meestal een mix van warme tinten: spatborden en elke andere laag hebben de meer gedempte variatie in suède en dan gladdere synthetische stoffen, daartussen geaccentueerd door reflecterende strips en neonbuizen van rand tot rand.

Sinds het vroege voorjaar onthult Nike een tuin van eco-bewuste schoenen met plantenthema die verwijzen naar leerboeken over plantkunde en waarin gerecyclede materialen zijn verwerkt. De Nike Air Max 97 te Koop is bijvoorbeeld als voorbeeld getoond om de kurkplant te vertegenwoordigen in de kleuren "Coconut Milk" en "Obsidian". Cork-vibes overheersen op een aankomend AM 97-arrangement, maar in een nogal levendige koraalmake-up. In tegenstelling tot de eerder genoemde stijlen, domineert een enkele kleur het bovenwerk van gerecycled canvas op dit paar.

Gebroken witte flair neemt het grootste deel van het bovenwerk van het model over, met hits van gespikkelde kurk die de nogal tonale look over het voorblad onderbreken. Nike Air Max 97 Bestellen Een botanische kurkafbeelding is op de hiel geborduurd, terwijl de mini-swooshes op de middenvoet en de kraagvoering een eerder gebruikt oranje verlaten voor een gedempt geel dat beter past bij de kurkdetails. Onder de voet past de zichtbare Airbag over de volledige lengte in het omringende schuim, terwijl de buitenzolen van kurk de milieuvriendelijkere Air Max 97 completeren.

Swooshes zitten in lichtblauwe tinten en voegen een klein en subtiel compliment toe aan de mix van opvallende tinten, verduisterde tussenzolen en tandvleesbodems. Nike Air Max 97 Schoenen De laatste langs het bijbehorende paar, dat vorm maar geen kleur deelt, vormt het verbeterde loopvlak in lichtgrijs, een perfect detail voor het grotendeels stealth-verbeterde bovenwerk waarvan de panelen meer de voorkeur geven aan spaarzame variatie langs een zwart spectrum en vetereenheden met opvallende witte verfraaiing .

De op plantenverf geïnspireerde collectie van Nike Sportswear is veel uitgebreider gebleken dan slechts een handvol paren. En voor zijn nieuwste voorstel heeft de capsule een eerder geziene "Coconut Milk"-kleurige Nike Air Max 97 Heren/Dames genomen en deze uitgerust met gele accenten om een ​​exclusieve optie voor vrouwen te leveren. Zoals eerder vermeld, is de aanstaande regeling eerder naar voren gekomen op een herentegenhanger.

http://www.wishlopen.com
antrens
Nykomling
 
Inlägg: 7
Blev medlem: 02 sep 2021, 04:38

Återgå till På G till BB