Nyss plussat och mannen har bara varit här 7 månader

Diskutera graviditeten och stötta varandra. Här kan du skriva om graviditets ämnen som inte passar in på de andra alternativen

Nyss plussat och mannen har bara varit här 7 månader

Inläggav Dreven » 30 maj 2019, 12:08

Hej alla!
Jag är ny här och fick precis lite panik. Jag har känt av för ca 2 veckor sedan att något inte stämde. Jag provade göra ett test först 2 veckor sedan som visade ej gravid. Fortfarande hade jag en konstig känsla och gjorde ett nytt test, även det negativt. För några dagar sedan började jag känna att mina bröst blev ömma och slutade inte så jag valde idag att göra ett test till och denna gången valde jag ett digitalt... det visade positivt 1-2 veckor.

Till saken är att min man kom till Sverige för 7 månader sedan och vi har haft en relation sedan augusti 2016, gifta sedan 2017. Men han har inte lärt sig svenska och har inte fått jobb inom det han är utbildad. Han pluggar svenska och har fått kontrakt 1 år på pizza hut 75%. Hans stora dröm är att få barn ihop men han blev inte alls glad, vilket jag också kan förstå. Han vill känna att han står på benen, kan språket och har ett jobb inom hans yrke.

Jag blev både glad och ledsen men nu känner jag mig bara ledsen då han inte känner att det alls är en bra tajming och han är inte alls glad. Jag vet inte vad jag ska göra... Jag kände mig så ledsen inna att jag ångrade att jag berättade för honom och hade önskat jag bara tog bort det utan att säg något. Nu vet jag inte om jag ska ta bort det eller hur jag ska göra.. det är ju väldigt väldigt tidigt så allt kan ju hända men jag känner ändå att det bästa kanske vore att ta bort det, men det går emot hans religion.

Jag har 2 barn sedan innan 10 och 7 år och jag är 33 år gammal, min man 28 år.

Jag behövde nog skriva av mig lite men är såklart tacksam för andras tankar kring detta.
Dreven
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 30 maj 2019, 11:49

Återgå till Allmänna trådar om graviditet