Radio för barn.

Här diskuteras allt möjligt.

Radio för barn.

Inläggav LaganOscar » 19 jul 2021, 09:00

Det är nästan omöjligt att sätta på en TV eller radio i dessa dagar utan att höra barnen prata om hur de hatar skolan och hur mycket de vill bli hemundervisade. Vissa barn gillar inte att gå i skolan alls och föredrar att spela videospel istället. Andra barn är bara nyfikna och tycker verkligen om att prata med människor på radion. De flesta barnradio är faktiskt roligt och det skrattar högt genom skämt, historier och pussel. För barn är detta helt enkelt en underbar form av underhållning och bildar många underbara drömmar.

Radio för barn har faktiskt funnits i årtionden. Tillbaka i början av 1960-talet var det faktiskt olagligt i vissa stater att offentligt visa musik utan ägarens tillstånd. Då skulle föräldrar betala för att ha utbildningsprogram som sändes till familjer så att barn kunde lära sig lite mer om livet. Begreppet kul och utbildning med lite komedi var något som allmänheten var mycket angelägen om. Lyckligtvis har dessa lagar slappnat av något, och nu kan du hitta nästan vilken typ av show du vill på någon typ av station.

En av de mest populära barnradiostationerna är WLS i Chicago. Förutom pedagogiska shower som Crib Mom och The Bird Bandit, har de också bra rockmusik och alternativ musik. Vissa föräldrar gillar verkligen de vuxenorienterade showerna, medan andra inte har något emot att höra barnen prata om sex och smink. Kom bara ihåg att publiken i allmänhet är yngre än du kanske gillar, men barn älskar fortfarande att prata och underhålla. Om du letar efter ett bra alternativ för att hålla dina barn underhållna, prova en offentlig radiostation för barn.
LaganOscar
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 19 jul 2021, 08:38

Återgå till Allmänna trådar föräldrasnack