Runescape 3 Betala för att spela fiskeguide

Samlevnad innan, under och efter graviditeten!

Runescape 3 Betala för att spela fiskeguide

Inläggav Kimarius » 15 okt 2019, 13:09

Utjämningsfärdigheter för medlemmar i både Runescape 3 och Old School Runescape är mycket lättare. Fiske är inget undantag, eftersom färdigheten möjliggör ytterligare områden, utrustning och buffs när man utjämnar denna färdighet. Medlemmar i både OSRS och Runescape 3 kan tjäna mycket mer RS gold per timme med fiske.
Medlemmar börjar på samma sätt som Free to Play-spelare i Runescape 3. Fiske kräfta från nivå 1 till 20 är fortfarande det mest effektiva sättet att få EXP. Även utan ytterligare buffs eller Urns, kommer det att ta 20 till någonstans mellan 20 och 40 minuter och ger lite RS3 gold från kräftan om det säljs på Grand Exchange.
Att gå från 20 hela vägen upp till 70 liknar också Free to Play-metoderna. Att använda fluefiske med fjädrar för att få salmoner och öringar är den mest effektiva EXP per timme och kan ge en anständig mängd Runescape 3 gold. De flesta medlemmar föredrar att kraftfisk istället genom att släppa Raw Salmons och Raw Trouts på marken. En sådan metod tar bort all RS3 gold vinster men tillåter betydligt snabbare EXP-vinster.
Medan Free to Play-spelare använder ovanstående fiskar upp till 99, för medlemmar finns det mer effektiva metoder. Medlemmar kan komma till 93 med hjälp av Crystallize Fluefiske från Staveboken och Light Form-bönen för mycket mer EXP per timme. Om dessa förmågor inte är tillgängliga måste den vanliga metoden användas.
För en nivå kan spelare gå till Prifddinas vattenfall eftersom det ger något mer EXP per timme. Små Crystal Urchins, erhållna genom att ha nivå 93 fiske, har vissa användningar för andra färdigheter men är inte så otroligt. De flesta spelare föredrar att avsluta nivå 94 med Crystallize Fly Fishing.
Slutligen är det sista steget att gå till Fishing Frenzy för maximalt EXP per timme. Tyvärr är den ganska klickintensiv och ger inga fiskar. Även om upp till 99 spelare borde ha skaffat massor av Runescape 3-guld genom processen.
Kimarius
Nykomling
 
Inlägg: 3
Blev medlem: 15 okt 2019, 13:03

Återgå till Sex & Samlevnad
cron