Sida 2 av 2

InläggPostat: 24 apr 2007, 10:55
av mal
Har sett det oxå...tyckte det var bra. Tjejen verkade ju faktiskt må bra över sig själv när det var klart... Härligt!! Kankse skulle anmäla mig:wink:

själv zappade jag vidare i början när han stog och tröcksig emot henne när hon speglade sig och ville att hon skulle ta av sig kläderna.. och stod lika nära medans och efter att hon gjort det.. en snuskis =)

Hi, hi...såg att fumlan höll med dig men jag blev så full i skratt först å tänkte att det var en killgrej för min sambo var jätteirriterad å tyckte precis som du...Låt bli tjejen! Är han ihop med henne eller? Nu håller han om henne igen! Nu kysste han henne!!
:D

InläggPostat: 24 apr 2007, 16:02
av shoegal
Jag tyckte han verkade vara bög!

InläggPostat: 24 apr 2007, 18:27
av mal
Ja...jag var nog oxå mer inne på bögspåret...verkade somom han ville va tjejkompis med henne liksom...

InläggPostat: 24 apr 2007, 19:26
av N_a_N
hm ja då e det programmet inget jag ska ställa upp i =)

InläggPostat: 24 apr 2007, 20:02
av shoegal
Nej, att få sin fläbbiga hydda projicerad vid Sergels torg är väl inte direkt nått jag drömmer om...

InläggPostat: 30 apr 2007, 10:27
av Candree
Tjejen som var med... Mickaela Kimse... det är min gamla klasskompis... vi gick i samma klass från 4an till 9an... o hon är nästan granne med mig...
helt allvarligt så gillade jag inte alls hur hon blev efteråt... hon sjöng på Rix FM i direktsändning, endast iförd en morgonrock som var leopardmönstrad, hon sjöng "jag klär av mig naken" samtidigt som hon tog av sig rocken och stod där naken och sjöng...
Rix FM spelade in allt på film samt tog en massa kort som de sedan la upp...
Jag tyckte det var lite över gränsen utav henne........................

InläggPostat: 07 maj 2007, 23:54
av Stina
Det såg inte jag! Var det den brunetten som var med häromdagen? Eller kan jag ha sett reprisen?

InläggPostat: 08 maj 2007, 08:54
av mandis04
tror det filmklippet finns på hemsidan... dom brukar väl spara filmklipp och intervjuer om jag inte minns fel :roll:

InläggPostat: 10 maj 2007, 11:59
av MissGanja
Men en "normal" kropp ska ju inte vara överviktig. Nu såg jag inte programmet, men på reklamen var tjejen iallafall tydligt överviktig! Självklart behöver man inte ha rutmage och se anorektisk ut (som de flesta modeller eftersom de ska se mer normala ut på TV:n). En normal tjej på TV kan också verka smårund just därför att man på film ser större ut.

Jag har själv haft ätstörningar i yngre tonåren som följd av ett stormigt förhållande men har sedan lärt mig att mat inte är livet och sedan äta rätt och motionera lagom och jag är (förutom nu under graviditeten) helnöjd med min vikt och figur och tycker att till och med morfars gamla basturock sitter finfint! :)

Att trösta sig med mat, eller att äta fel helt enkelt är ganska vanligt idag och jag tycker istället man bör fokusera på problemet som ofta är psykiskt för att få en hälsosam kropp som sedan förstärker självförtroendet än att tro att det går att dölja med "rätt" sorts kläder.

InläggPostat: 10 maj 2007, 14:47
av Jenima
jag funderar också på han som hjälper tjejerna.. han är helt creepy ju... ska ta på dom hela tiden och gärna rumpa och bröst.... först så försökte jag intala mig själv att det måste vara för att tjejerna skall tycka att dom får uppmärksahet och uppskattning och att dom skall känna sig attraktiva.. men han behöver väll inte kladdapå dom för det! Vad sänder det ut för signaler? Ja kladda är ok, tjejer tycker om det!