Sida 1 av 2

Svullen i ansiktet

InläggPostat: 28 nov 2007, 12:36
av camilla.millan
Nån mer än jag som svullnar i ansiktet om nätterna? Varje morgon jag vaknar (sedan nån vecka tillbaka) är jag jättesvullen kring ögonen. Det blir lite bättre ju fler timmar som går, men känns obehagligt. Man har ju läst om havandeskapsförgiftning.... Kollade dock blodtrycket i måndags och det var bra - då borde man väl inte behöva oroa sig..?? Nån som har några erfarenheter kring detta?

InläggPostat: 28 nov 2007, 13:56
av mariawe
Tror att det kan betyda att förlossningen är på g! Lycka till!

InläggPostat: 28 nov 2007, 14:05
av camilla.millan
va?! är det sant? det skulle ju vara helt fantastiskt :-)
det har jag aldrig hört att det skulle vara ett tecken på. Men så har man ju en tendens att tolka allting till det negativa pga att man är så orolig för allting... :oops:
Åh va jag hoppas att du har rätt!!!
Tänkte annars gå till apoteket och kolla om man kan köpa stickor där, för att kolla ev äggvita i urinen själv..

InläggPostat: 28 nov 2007, 14:26
av zilia
Min näsa har svullnat upp :shock: Min kära mamma sa också att det kunde vara ett tecken på att man skulle föda snart...

InläggPostat: 28 nov 2007, 19:20
av shoegal
Jag svullnade upp i ansiktet, speciellt näsan, i vecka 35 och så såg jag ut så ändå tills bebisen behagade titta ut. BM sa att det är vätska som samlas i kroppen. Det gick över 2-3 dar efter förlossningen.

InläggPostat: 28 nov 2007, 19:28
av zilia
tänkte väl att det bara var gammalt skrock... min man har väldigt roligt åt min förstorade näsa, får väl bjuda på det...

InläggPostat: 28 nov 2007, 19:36
av shoegal
Ja, inte såg jag snygg ut direkt för näsan fortsatte att växa också! Jag sa till min man att min näsa ser miffo ut men han såg inget så ett tag började fundera om jag alltid haft en sån ful, pluffsig näsa men att jag förträngt det, men då kom en kompis hem till mig som inte hade sett mig på ett tag och det första hon sa var "men vilken svullen näsa du har!". Det var faktiskt riktigt skönt att få det bekräftat att jag normalt inte har en sån ful kran ;)

InläggPostat: 29 nov 2007, 09:45
av zilia
Min man såg det inte heller först, utan det var också en vän till mig som upptäckte fenomenet. Sen när vi satt i soffan härom kvällen stirrade Klas lite konstigt på mig och pekade på min näsa... Sen kom repliken: " Voffå gör ho på dätta vise, ha sönde taket"... :shock: :shock: :shock:

InläggPostat: 29 nov 2007, 09:46
av zilia
Ok att den blivit stor, men nån uppnäsa har jag inte- än iallafall...

InläggPostat: 29 nov 2007, 10:14
av linda74
Usch, nu gick jag till spegeln och kollade och upptäckte att jajamän... näsan är juh inte direkt diskret i nuläget :shock: Fast, när man i det stora hela har en mage som en pilatesboll, läckande tuttar, extrem putrumpa och prinskorvsfingrar, så spelar det inte så stor roll :D

Hahaha, rumpnisse ja... inte illa vald liknelse :D Stämmer på mig precis :D