Tidiga tecken på graviditet?

Plussa tillsammans! Peppa, tipsa och stötta!

Tidiga tecken på graviditet?

Inläggav Magda1 » 17 jan 2020, 11:16

Hej! I slutet av december slutade jag med minipiller då jag och min pojkvän bestämt oss för att försöka bli gravida i och med att han blev disgnostiserad med testikelcancer och vi därför inte vet hur möjligheten till att bli gravida kommer se ut i framtiden.

Vanligtvis får jag mens så fort jag slutat med minipillren (har ingen mens öht under tiden jag äter dom), men jag har fortfarande inte fått den. Börjar fundera på om jag kan ha sån tur att jag redan är gravid?

Senaste 1-2 veckorna har jag haft en molande värk i nedre delen av magen (ibland kommer det som ”hugg”), är bubblig i magen och känns som om den pulserar, mina bröstvårtor är jätteömma, har en hel del ”tjockare” flytningar, har varit otroligt trött (kan somna på soffan mitt på dagen vilket jag ALDRIG gör vanligtvis) och jag har varit sååå känslig och mått allmänt konstigt. Kan detta vara tidiga tecken på graviditet?

Jag tvivlar på att det är tecken på att mensen är på G då jag aldrig tidigare haft varken tecken innan eller under mens samt får aldrig mensvärk.

Har inte heller någon aning om när jag kan göra ett gravtest och veta att resultatet är rätt eftersom jag inte vet när mensen borde komma. Hur länge ska jag vänta?
Magda1
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 17 jan 2020, 11:00

Återgå till Bli gravid