Sida 1 av 1

Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 15 aug 2013, 12:09
av FruB
Hej!
Jag efterlyser tips om en bra nattblöja!
Har en liten dotter på 1,5 år och de senaste nätterna har hon kissat igenom blöjan (väldigt mycket). Hon använder Libero Up&Go vilken fungerar väldigt bra på dagtid. Till natten har hon en storlek större än på dagen och det har hittills fungerat väldigt bra, men inte nu längre...Kan ju så klart gå upp och byta på henne på natten men det stör verkligen hennes sömn :( så jag vill helst slippa göra det.
Vad använder era barn för blöjor till natten? Hur fungerar det för er?

Tack! FruB

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 16 aug 2013, 13:41
av LadyMalina
Vår dotter på 16 månader använder Libero Up&Go på dagtid och Comfort när hon sover. Samma storlek på båda. Funkar hur bra som helst. Jag vet förstås inte hur pass mycket hon kissar på nattetid, det kanske inte är så mycket? (Kisset i blöjan kan ju ha kommit dit efter att hon vaknat)

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 16 aug 2013, 20:17
av Stike
Min dotter på 6 månader använder pampers baby dry (nattblöja) den har aldrig läckt och min dotter kissar jätte mkt under natten!
På dagen kör vi liberos up&go!

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 16 aug 2013, 20:22
av Nidara
Hej FruB, din dotter är kanske som min son var i den åldern och senare. Han kissade jättemycket och varje natt hade han kissat igenom Libero (jag hade alltid minst en storlek större). De fungerade hur bra som helst på dagarna, men på natten var det alltid missöden. Jag provade även Pampers, Lidl samt Willys blöjor men inget hjälpte förrän vi provade Citygross blöjor. Den heter Favorit och är lite tjockare än vanligare blöjor. Vi tog alltid en storlek större än vad han borde haft. Sedan den dagen så kissade han inte igenom mera. Ytterligare tips är att utanpå blöjan använda en trosa eller kalsong som håller in blöjan. Oftast kan det vara så att blöjan blir så tung att den börjar glipa och kisset rinner ut på sidan om. Jag kan verkligen rekommendera att prova dessa två saker så ska du se att du kommer till rätta med problemet. :D Med vänlig hälsning, Nidara

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 16 aug 2013, 21:46
av Mullew
http://www.pampers.se/pampers-baby-dry

Dom här kan jag rekommendera! Dom fungerar väldigt bra för min dotter iaf :)

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 19 aug 2013, 07:46
av Lindilusen
Vi använder Pampers baby Dry till vår dotter, även på dagtid. TYckder den är helt suverän. Up & go blöjor funkar inte alls för vår tjej, det kommer alltid utanför och läcker. Lycka till! :D

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 22 aug 2013, 19:11
av FruB
Tusen tack för alla tips!

Verkligen hjälpsamt :) Kommer börja med att testa Pampers Baby Dry eftersom de fanns här i vår butik men om inte de fungerar så ska jag leta upp en Citygross och testa deras blöjor! Ja det stämmer även att blöjan blir väldigt tung av allt kiss så det kan nog vara en bra idé med en trosa utanpå!

Re: Tips på bra nattblöja!

InläggPostat: 22 aug 2013, 21:15
av smulan_88
Prova att sätta en Trosa över blöjan, vi upplevde också läckage en period men det var av att på morgonen när det var lite tyngd i blöjan så tenderade den att läcka. Och än så länge, *peppar peppar så funkar det när vi drar en Trosa över som håller blöjan på plats. Lycka till :wink: