Träningskläder för gravida

Diskutera graviditeten och stötta varandra. Här kan du skriva om graviditets ämnen som inte passar in på de andra alternativen

Träningskläder för gravida

Inläggav healthyandstrong » 12 feb 2018, 22:22

Hej Tjejer,

Vi hoppas att vi kommer med bra nyheter som kommer att göra ert liv lite enklare..

Vi är tre tjejer från Sverige som lanserat en Kickstarter kampanj och är i behov av lite kvinnlig kraft för att få den här bebisen att växa.

För två år sedan såg vi ett växande behov för träningskläder anpassade för den gravida kroppen. Vi tänkte att amning i vanliga sportbehåar, tights som visar urinläckage och obekvämlighet för magen inte var trevligt överhuvudtaget.
Så vi lanserade Active by Sweden, funktionella träningskläder anpassade för den gravida kvinnan och feedbacken har vart helt otrolig.

Kvinnor över hela världen har kontaktat oss för att få köpa våra plagg och nu behöver vi alla hjälp vi kan få för att kunna ge support till alla kvinnor som vill kunna träna bekvämt under sin graviditet.

Vår kollektion innefattar bla. stöttande träningstights med grenskydd för synlig urinläckage, en amningsbehå med fickor för amningsinlägg, en långärmad tröja med plats för en växande mage.

Om ni kan hjälpa till att sprida vår existens eller om du vill köpa vår nya kollektion som kommer att bli producerad genom en kickstarter kampanj så skulle det betyda massor! Vi fraktar över hela världen till dem som köper för 40% rabatt via vår Kickstarter kampanj.

Du kan följa oss på Instagram www.instagram.com/activebysweden
Och se vår Kickstarter kampanj här: https://www.kickstarter.com/projects/19 ... =discovery
Hemsidan hittar du här: www.activebysweden.se

Vill du ha kontakt så maila oss vänligen på: beatrice.dahlstrom@activebysweden.se

Må gott! :)

Mvh
Beatrice Dahlström
Grundare av Active by Sweden
healthyandstrong
Nykomling
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 12 feb 2018, 22:00

Återgå till Allmänna trådar om graviditet