Sida 1 av 1

Vill bli gravid igen men ändå inte..

InläggPostat: 19 sep 2016, 17:53
av fms91
Hej på er! Det var ett tag sedan jag var här men jag söker råd. Jag och min sambo vill bli gravida. Jag har en dotter sedan innan och därför är jag så jäkla rädd.

Allt började med vid RUL. Då hade hon väldigt mycket vätska i buken och hjärtat gick för fullt, alldeles för fort. Jag och min dotters pappa fick då rekommendationen att avbryta graviditeten. Men vi valde att behålla och fick specialisthjälp. Tydligen var detta väldigt ovanligt och de utgick från en studie gjord på 25 kvinnor i USA och vi fick höra under hela graviditeten att det var mycket stor risk att det inte gick vägen.. I vecka 37 nämndes ordet förlossning för första gången. Och v. 40 kom vår flicka.

Nu till saken, det var skitjobbigt! Jag gick på helspänn hela tiden, mängder med ul och prover, inläggningar osv.. Jag bodde på sjukhuset. Och de visste inte varför det blivit så. Och här står jag nu med min nya sambo som har en galen barnlängtan. Jag med men samtidigt nöjt mig med tanken av att bara ha ett barn.. Men jag är så jäkla rädd!

Får man extra "övervakning" även under graviditet nr. 2 när första var som den var? Tänk om det händer igen? Någon annan som vart i ungefär samma sits?