Fråga Barnmorskan Rebecca

Har du frågor som rör preventivmedel, graviditet, förlossning eller bara behöver ventilera dina tankar? Släng då iväg en fråga till vår barnmorska Rebecca som finns till din hjälp. Hur funkar det med preventivmedel? Hur länge ska man vänta med sex efter förlossningen? Hur vet man egentligen om man har drabbats av en förlossningsdepression? Det och mycket mer kan du få svaret på här.

“I mitt arbete som barnmorska har jag bistått många födande på deras resa till föräldraskap. Att få vara en del av en yrkeskår med så mycket kunskap och historia är ett privilegium. Jag hoppas kunna dela med mig av kunskapen till dig och svara på dina frågor. Jag finns här för dina tankar och funderingar kring allt som rör en graviditet, förlossning, amning och preventivmedel.”

Ställ din fråga till barnmorskan Rebecca

Vill du ställa en fråga till Rebecca? Använd formuläret nedan och skicka in din fråga. Blir din fråga besvarad kommer vi att publicera både frågan och svaret här. Vill du vara anonym? Skriv då “Anonym” eller ett påhittat namn i rutan "Ditt namn". Din e-post publiceras aldrig, den använder vi bara för att meddela dig om din fråga blir besvarad.
Ditt namn
Din e-postadress
Din fråga

Tidigare besvarade frågor


Add comment

Logga in för att kommentera