Annons:
 
Gravid och ont i ryggen?

Gravid och ont i ryggen?

Just nu har du en sällsynt chans att vara med och påverka vården för gravida. Vi söker dig som är gravid, över 18 år och har smärta i bäcken och/eller ländrygg till en forskningsstudie där målet är att utvärdera om kiropraktisk behandling kan underlätta dina besvär och vara ett bra och lämpligt vårderbjudande.

Senast uppdaterad 080526

Fördelen med denna studie är att den görs på hemmaplan i Sverige och är inriktad på svensk vård och dina behov som vårdtagare. Dina åsikter är därför oerhört viktiga. Behandlingen är skonsam och anpassas till dig som blivande mamma och ditt barn.

Vi söker personer som bor i och omkring Stockholms län, Åtvidaberg, Linköping, Göteborg, Malmö, Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Nyköping, Gävle och Sandviken.

Är du intresserad av att delta eller önskar mer information om studien ber vi dig kontakta oss för ett inledande samtal. Studien pågår tom 1 augusti 2008.

Mimmi Engström 0702-07 07 10
Helena Eriksson 0703-92 32 74
Heidi Zakariassen 0762-35 29 79

E-post: Gravid kiropraktik


Så går behandlingen till

Du kommer slumpvis att lottas in i en av två behandlingsgrupper.

Behandlingsgrupp 1 får traditionell behandling av sin barnmorska, läkare eller sjukgymnast, dvs samma behandling som du får idag.

Behandlingsgrupp 2 får förutom traditionell behandling även kiropraktisk behandling av legitimerad kiropraktor som finns i din närhet.

Mimmi Engström
Mimmi Engström

Behandlingstiden för varje individ i de båda grupperna pågår under tre veckor. Den kiropraktiska behandlingen är givetvis kostnadsfri och anpassas till dig som blivande mamma och ditt barn.


Heidi_Zakariassen
Heidi Zakariassen

En kiropraktisk behandling är mycket sällan förenad med smärta. Kiropraktorn gör en grundläggande undersökning och sammanställer detta tillsammans med din sjukdomshistoria och lägger upp en behandlingsserie. Kiropraktik är ett mycket skonsamt behandlingssätt för kroppen och består av stretching, triggerpunktsbehandling, mobilisering samt justering. En justering optimerar ledens rörlighet genom att kiropraktorn med hjälp av sina händer ger en snabb och kontrollerad impuls intill leden.


Medverkan i studien är helt frivillig och du kan när som helst välja att avbryta utan att det påverkar ditt övriga omhändertagande. Alla svar och resultat är anonyma och kommer behandlas så att inga obehöriga kan ta del av dem.
Vi söker personer som bor i och omkring Stockholms län, Göteborg, Malmö, Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Nyköping, Gävle och Sandviken.
Helena Eriksson
Helena Eriksson

Är du intresserad? Varmt välkommen att ringa eller maila oss idag!

Mimmi Engström 0702-07 07 10
Helena Eriksson 0703-92 32 74
Heidi Zakariassen 0762-35 29 79

E-post: Gravid kiropraktik

Annons: