Annons:
 
Gravidmode som håller måttet

Gravidmode som håller måttet

Äntligen är våren här och du får möjlighet att visa din gravida mage i fina mammakläder. Här hittar du det senaste inom mode för gravida. Se HOTmilks fantastiska underkläder för dig som är gravid och när du ska amma. Var med och tävla om Lundmyrs fina Fragile-paket.

Lundmyr håller måttet från mage till bebis

En märkvärdig mage att lägga extra märke till… Var rädd om din mage med en mammatop från LUNDMYR of Sweden som har ”Fragile” tryckt på magen för extraförsiktighet. Maternity top är en mjuk och följsam top som finns i färgerna svart och vitt och har 3/4 ärm. Pris 279 kr.

Pytte små sömntutor

Pytte små sömntutor vilar varsamt och tryggt i drömmarnas värld – märk väl!

Fragile sovpåse är framtagen för de allra minsta sömntutorna. Den är tillverkad mjukaste bomull och

i tuff design väl uppmärkt på magen om försiktig hantering. Pris 199 kr

Besök Lundmyr of Sweden

Klassiskt randig eller sommrigt blommig

Underbara klänningar för underbara magar. En klänning för alla tillfällen, bröllop eller fest. Kombinera gärna med sköna mammabyxor och en kortare klänning om du inte vill vara barbent.

1. Söt blus med trekvarts ärm i skön blå 695 kr. 2. Topp med trekvartsärm i viscosejersey 495 kr. 3. Festlig sidentopp i härligtchockladbrunt 695 kr.

Hos Proud.se hittar du ännu mer mode under graviditeten, en del plagg kan du även använda när du ammar.

Mammatopp i ekologisk bomull

Härlig omlottröja med rundad nederkant för gravida. Lång ärm med lite extra vidd. Generösa knytband som enkelt kan knytas på olika sätt. Mjuk och skön kvalitet i 95% ekologisk bomull och 5% Lycra. Från svenska Boob.

Du hittar mer ekologiska kläder hos ecoloco.se.

HOTmilk - Underkläder för sexiga mamas

Att vara gravid och bli mamma för första gången är en utmanande tid och att bära tråkiga underkläder är säkert ingenting som lyfter tillvaron. HOTmilks filosofi är att stärka den gravida kvinnan och påminna dem om att de är vackra, självsäkra och sensuella.

1. Amningslinne 399 kr 2. Sensuella hipsters 199 kr 3. Amningsbh ca 499 kr. Du hittar HOTmilks produkter hos 4mom.se och lillamirakel.se

Märk din mage med BEBIS

Du har säkert sett den, den populära bebiströjan. BEBIS står tryckt på magen och du kan välja bland olika språk. Bebiströjan har sålts hos familjetorget i 6 år och är mycket populär bland gravida. En perfekt present att ge bort.

Priset för bebiströjan är 185 kronor och du hittar den hos familjetorget.se.


Trendigt mode när du är gravid eller ammar

Svenska Boob har mycket snygga och trendiga kläder för kurvor som växer! I deras webshop blir det enkelt att skaffa en ny garderob när du är gravid och kläderna kan du sedan använda en bra bit efter graviditeten.

1. Kangaroo tunic 495 kr. 2. V shaped for curves 395 kr. 3. Under belly dress 995 kr

Hos Boob.se hittar du Boobs fantastiska kläder under och efter din graviditet.

Gravidsmycket din bebis kan höra

Bolan är ett vackert smycke för dig som är gravid. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när du rör dig.

Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.

Du hittar den hos giraffo.se.

Vill du blogga om mode och läsa modebloggar? Kolla in myshowroom.se!

Kommentarer

Dags att uppdatera denna artikel. Lundmyr of Sweden säljer inte ovan grejor längre utan har tyvärr ett enormt tråkigt litet utbud för mammakläder. Snälla uppdatera!