Annons:
 
Emma, 28, fick en ny hudvårdsfavorit under graviditeten

Emma, 28, fick en ny hudvårdsfavorit under graviditeten

Hela denna del är ett samarbete med Weleda

Under graviditeten händer det mycket med vår kropp, inte minst med huden. Många gravida smörjer sig mer än innan då huden kan kännas mer känslig och vissa får torrare hud snabbare under graviditeten. Vi har intervjuat Emma om hur hon tog hand om huden när hon var gravid med sitt första barn och hur hon fortsatt sin hudvårdsrutin när barnet kommit.

Namn: Emma Josefsson
Ålder: 28 
Familj: Sambo och dotter på 1 år
Bor: Stockholm

Emma WeledaHur tog du hand om din hud under graviditeten?
- Innan jag blev gravid smörjde jag in mig då och då med olika krämer, men var helt ärligt inte så noga med varken märke eller innehåll på krämen. Jag blev inte så ofta torr, förutom på vintern, så hade lätt att glömma av att smörja in mig.

Vad hände med huden när du blev gravid då?
- Ganska tidigt i graviditeten började magen klia mycket så jag smörjde in mig som jag inte tidigare gjort! Blev tipsad om Weledas produkter och började använda en body lotion och en olja som skulle motverka bristningar. Oljan blev en favorit och bäst var när min man använde den när han masserade mig när jag hade ont i ryggen under graviditeten!

Har du fortsatt smörja in dig efter graviditeten också?
- Ja, faktiskt. För när jag smörjde mig så mycket som jag gjorde under graviditeten så märkte jag skillnad i hur len huden blev, så jag har fortsatt att smörja in mig. Oljan mot bristningar brukar jag faktiskt också använda, speciellt nu under vintern när huden är lite torrare. Försöker få min man att ge mig massage med den nu också, men blir tyvärr inte lika ofta som under graviditeten, haha.

I Weledas breda sortiment finns hudvårdsprodukter som du kan använda både under och efter graviditeten. Alla produkter innehåller naturliga ingredienser som är snälla mot huden som blir lite känsligare under graviditeten. HÄR hittar du alla produkter och HÄR är oljan som Emma berättade om.


I samarbete med Weleda

Weleda produkter gravid barn