Annons:
 
MinBebis nyfödd - här är januaribebisarna

MinBebis nyfödd - här är januaribebisarna

Det råder ingen tvekan om att de föddes mycket bebisar under januari månad på MinBebis. Här är forum- och bloggbebisarna som nyligen kom till världen.

Det är inte bara på MinBebis bloggportal det kommit nya bebisar i januari, en av de populäraste trådarna i forumet var också januarimammor 2011, besök den och se vilka som fött barn i januari och vilka som istället blir februarimammor.

MinBebis nykomna bloggbebisar

Här är några utdrag från de nyblivna föräldrabloggarna på MinBebis, kika in hos dem och se hur livet som nybliven förälder är.

MyMiracles Alsira

Idag fick jag också känna på första natten som mamma på allvar – 4 bajsblöjor, 1 kissning – över hela mig vid skötbordet – och tre, inte helt komplikationsfria, amningar som såg till att hålla mig klarvaken. Piece of cake för många av er antar jag – men väldigt nytt för mig! Men kan man annat än att bara le...
Till bloggen

Mamma Jennies "lillen"

Jag har fått någon timmes sömn, resten av tiden går åt till att ta hand om och beundra världens finaste bebis.
Namn har vi tyvärr inte än. Miljan är fortfarande mitt favoritnamn, sen har vi Alexander, Anton, Leon och några till…
I våra ögon är han Lillkillen vårt hjärtegryn...
Till bloggen

Darias William

Tiden går så otroligt fort, alldeles för fort tycker jag. Det känns så otroligt underbart. Jag ångrar inte en sekund. Egentligen är det så svårt att förklara hur man känner. För det finns verkligen inga ord. Det är det UNDERBARASTE som någonsin har hänt mig. Det finns ingenting som slår detta. Älskar min son över allt...
Till bloggen

Pappa Darts Tyra

Det här är en berättelse om hur ett barn kommer till världen sett ur en faders perspektiv. Jag är mycket väl medveten om att en förlossning är tämligen skitjobbig för en kvinna men om det finns redan tusen historier.

Det hela börjar på nyårsafton 2010...
Till bloggen

Saknas din blogg? Maila info@minbebis.com så lägger vi till den! Stort grattis till alla nya januariföräldrar i forumet och bloggarna!

Kommentarer

Så söta allihop! Man längtar ju nästan efter en till ;)

vad sötta dom är