12 heta plagg för gravida i sommar

12 heta plagg för gravida i sommar

Sommaren närmar sig och med den kommer värmen som för många gravida blir olidlig. Vi listar tolv sköna mammaplagg som gör dig som är gravid het i sommar. Mamalicious byxdress här ovanför är en riktig favorit.

Gravidblomstra i sköna mammaklänningar

H&M har utökat sitt mammasortiment sedan förra året. Nu hittar du som är gravid lika snygga modekläder under graviditeten som innan du blev gravid. Klänningarna ovan är lika snygga till bröllop som till vardags. Pris från 249 kronor.

Klicka här och kom direkt in till mammakläderna på H&M


Mamalicious följer modet för gravida

Mamalicious är märket för dig som vill vara trendig och följa modet under graviditeten. Här hittar du som är gravid en fantastisk sommargarderob med härliga sommarklänningar, toppar och jeans, som sitter som de ska – och mycket mer. Du kan också påbörja ditt barns garderob med kläder från name it. Pris från ca 129 kronor.

Shoppa modekläder när du är gravid från Mamalicious


Corall är lika hett varje sommar

Prouds mammakläder är luftiga och sköna under graviditeten. Vi har valt att framhäva den underbara färgen corall som nästan alla passar i. Den är lika fin på sommaren som till hösten. Matcha med andra färger som framhäver corallen, exempelvis turkost och brunt. Kjolen kostar 595 kronor, klänningen kostar 1395 kronor.

Mer klänningar och toppar för dig som är gravid hittar du hos Proud


Visst kan du bära slimmat med putande mage

Här är märket med kollektioner för dig som inte vill ha ballongklänning bara för att du är gravid. 2in1Collection ger dig möjlighet att behålla dina former i eleganta klänningar där dina gravidaformer verkligen visas. Klänningarna kostar från 699 kronor.

Du hittar 2in1Collection hos Mammashop

Red: Artikeln innehåller gravidmodet 2009.