Annons:
 
Här är mammorna i minbebis nya babypanel

Här är mammorna i minbebis nya babypanel

Vi välkomnar tre glada mammor till minbebis nya babypanel som ska få testa produkter för bebisar. Här är mammorna som ska hjälpa dig att hitta rätt i babydjungeln!

Alexandra, Jennie och Ulrica bloggar alla tre på minbebis och vill hjälpa dig att välja rätt bland alla babyprodukter på den svenska marknaden!

Först ut bland produkter att testa är en ekologisk babylotion från à la eco och ätprodukter från Philips Avent.

Alexandra minbebisAlexandra - mamma till William snart 7 månader

"Vore ju en ära att få utvärdera bebisprylar till de små, dom är ju ändå det viktigaste vi har i våra liv! Det är ju viktigt att de får de bästa sakerna som finns där ute.

Jag tror jag skulle passa att vara med i panelen för jag har inte svårt att tycka till och inte heller svårt att säga vad jag tycker om saker och ting.

Till Alexandras blogg

jennie minbebisJennie - mamma till Milian 5 månader

"Tror det hade passat mig eftersom jag är en relativt nybliven morsa och har mycket framför mig med den lille. Finns tusentals saker att pröva och undersöka och jag delar gärna med mig resultaten via min mammablogg! Jag kan också demonstrera resultat med videoklipp. Både jag och min son är nyfikna och vi skriver gärna i bloggen dagligen!"

Till Jennies blogg

Ulrica minbebisUlrica - mamma till Alsira 5 månader

"Varför då jag? Jo, jag tror helt enkelt att jag kan nå ut till ett gäng människor, skriver som jag tycker och har inga problem med språket gällande att göra mig förstådd! Dessutom är det ju ett stort plus i kanten att jag har en förbannat söt liten tös på 5 månader som är sjukt sugen på att testa nya balla saker!"

Till Ulricas blogg

Har du tips på produkter du skulle vilja att panelen testade? Skriv i kommentarsfältet eller skicka ett mail till oss på redaktionen, info@minbebis.com!

Vill du också vara med i minbebis babypanel? Läs mer här!

Är du företagare och vill nå ut med dina produkter till minbebis besökare?
Hör av dig till oss här så berättar vi mer!

Kommentarer

Så kul!

Olika bärselar, även de ergonomiska t.ex. Manduca. De kostar ju en del och då vill man gärna lägga pengarna på den bästa. Jag har en väldigt ledsen tös som inte gillar att åka vagn när hon är vaken, så en bra bärsele skulle underlätta! Kan hända att ni redan testat dessa, var finns i så fall artikeln/resultatet? Sommarkramar Johanna och Ellen!