Hela denna del är ett samarbete med Moderna Försäkringar
Bästa barnförsäkringen enligt Konsumenternas

Bästa barnförsäkringen enligt Konsumenternas

Konsumenternas.se är en webbplats där stiftelserna Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå ger privatpersoner oberoende fakta och vägledning inom bank, finans- och försäkringsområdet.

Några gånger per år granskar Konsumenternas.se marknadens olika försäkringar, däribland marknadens barnförsäkringar. De barnförsäkringar som jämförs är individuella barnförsäkringar och frivilliga gruppförsäkringar som kan nytecknas och som har ett generellt försäkringsvillkor med ett enda barnförsäkringserbjudanden. Dessa har de sedan studerat och poängsatt utifrån sex olika delar;
- medicinsk invaliditet
- ekonomisk invaliditet
- engångsbelopp vid allvarlig diagnos
- ersättning till förälder som fått vårdbidrag
- ersättning till äldre barn vid sjukskrivning
- ersättning vid sjukhusvistelse

Läs mer om Modernas barn och gravidförsäkringar HÄR!

Den som blivit utnämnd till den bästa barnförsäkringen vid de senaste mätningarna är Moderna Försäkringars barnförsäkring Large!

 

Läs hur granskningen har gått till på Konsumenternas.se och se hela topplistan HÄR

 

Pris och köp av försäkringen

Är du intresserad av att teckna en gravidförsäkring eller barnförsäkring hos Moderna Försäkringar och undrar vad det kostar?

Din försäkringspremie räknas ut efter en rad parametrar, framför allt beroende av vilka ersättningsbelopp du väljer. Beräkna pris och teckna försäkringarna på modernforsakringar.se.
 
 

 

Räkna ut pris för din gravidförsäkring

För att få mer information om Modernas barnförsäkring, ring 0200-259 259
4 anledningar

Anledningar att välja Modernas barnförsäkring

Moderna Barnförsäkring Large är Sveriges bästa barnförsäkring enligt konsumenternas
Gäller helt utan självrisk
En barnförsäkring som gäller till 30 års ålder
Just nu får du 500 kr i rabatt på första årets premie
Vill du veta mer om Moderna Försäkringars barnförsäkring, läs mer på www.modernaforsakringar.se

Gravidförsäkring

Modernas gravidförsäkring ger ett grundskydd för mamman, pappan/partnern och barnet under tiden som gravid. Du får även en unik möjlighet att teckna Modernas Barnförsäkring Medium utan att svara på hälsofrågor.

Mer om försäkringen här »

Barnförsäkring Medium

Vår Barnförsäkring Medium är en mycket bra och konkurrenskraftig barnförsäkring som ger ett bra skydd till ditt barn om han/hon skulle få en bestående nedsättning i sin kroppsfunktion (medicinsk invaliditet) eller en bestående nedsättning av arbetsförmågan (ekonomisk invaliditet). Försäkringen innehåller även ett bra skydd till dig som förälder om ditt barn blir så sjukt så att vårdbidrag beviljas.

Mer om försäkringen här »

Barnförsäkring Large - Topprankad hos Konsumenternas Försäkringsbyrå

Enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå finns det ingen bättre försäkring än Modernas Barnförsäkring Large. Försäkringen täcker ditt barn hela dygnet och gäller helt utan självrisk. Med Modernas Barnförsäkring ser vi till att du inte behöver oroa dig för pengar om något allvarligt skulle hända. Teckna nu och få 500 kr i rabatt på första årets premie.

Mer om försäkringen här »
För att få mer information om Modernas barnförsäkring, ring 0200-259 259