4 tecken på att det är dags att skaffa en barnvakt

4 tecken på att det är dags att skaffa en barnvakt

Som mamma är man en ständig projektledare. Det ska pusslas ihop jobb med vardag, mysstunder med barnen, vuxentid med sin partner, energi till att träna och hålla i gång och att möta kollegorna med ett leende varje morgon. Det låter väl inte så svårt, eller hur?

Skämt å sido, en person som beskrivs ovan är det nog få som kan leva upp till. Och med all rätt såklart – trots att man är mamma, är man är ju bara människa! Därför kan det vara tacksamt att ta hjälp med några av de praktiska sakerna som ibland kan köra ihop sig. En barnvakt från myNanny fixar hämtning, middag, lek och bus när du behöver fokusera på annat, eller behöver en kväll utan ”måsten”.

Här är 4 tecken på att det är dags att skaffa en barnvakt:

  • - Jobbigt att lämna bort en liten bebis? Med myNannys erfarna barnvakter är även en bebis som bara är några månader gammal i trygga händer. 
  • - Deadline på jobbet som tar all din tid? Låt en barnvakt hoppa in och lösa hämtning och matlagning, medan du kan fokusera på jobbet. 
  • - Saknar du en romantisk kväll med din partner? Passa på att gå ut och ät en härlig middag medan barnen leker loss med en barnvakt från myNanny.
  • - Trött efter jobbet? Ibland kan energin vara på sparlåga efter en lång arbetsdag. Alla barnvakter från myNanny är ständigt på lekhumör och ditt barn gör av med all nödvändig energi fram till läggdags.

På myNanny.se kan ni läsa mer om de olika uppläggen och hur en barnvakt handplockas för att möta just era önskemål. Med sitt stora nätverk har myNanny barnvakter i hela landet, oavsett om ni bor i storstan eller i en mindre ort.

 

I samarbete med myNanny