Debatt - kan du tänka dig ett skönhetsingrepp?

Debatt - kan du tänka dig ett skönhetsingrepp?

Veckans fråga handlade förra veckan om skönhetsingrepp, där 80 % svarar Ja! Skulle du kunna tänka dig att förändra något på din kropp? Tyck till!

Alla har vi olika kroppar och det är olika hur mycket vi går upp i vikt under graviditeten och hur stora bröst vi får eller om vi får bristningar på magen.

Det är också lika olika hur kroppen tar hand om sig själv efter en förlossning och efter amning då många kan uppleva att brösten förändras.

Resultatet av alla röster ser ut så här:

Skulle du kunna tänka dig att genomföra någon typ av skönhetsingrepp?

Ja (80%/198st)      
Nej (12%/29st)    
Jag vet inte (8%/19st)    

Totalt 246 st röster

Skulle du kunna tänka dig ett skönhetsingrepp eller inte? Vad vill du förändra och varför?


Kommentarer

Tycker livet är för kort för att man ska gå runt och lida av en kroppslig sak om den går att ändra på. Själv skulle jag i första hand ta till träning och vadderad bh ;) Sen tycker jag man ska fråga sig om man verkligen tror att man nu skulle bli lyckligare av ett ingrepp eller om lyckan kanske inte alls har med saken att göra. Svaret blir alltså: Det är ok med ingrepp fast jag tror inte jag själv skulle göra det.

Jag skulle helt klart kunna tänka mig en bröstförstoring efter tre barn har de minst sagt förändrat sitt utseende. Sen skulle jag helst velat att de inte syntes att det var silikon.

Jag förstorade brösten för att få lite mer kurvor då jag inte kände mig kvinnlig i kroppen. Vilken skillnad det gör för självkänslan! Jag älskar numera min kropp! =) Tycker alla som inte är nöjda, fött barn, kraftig viktnedgång och som funderar på bröstförstoring ska våga och iaf gå på en konsultation för att få reda på vad en kirurg kan göra för just dig. Jag vill givetvis ha barn, gärna 2-3 stycken, och kanske kommer jag då att få göra om mina bröst..men det är inget jag tänker på¨nu. Som någon skrev innan, livet är alldeles för kort!

Absolut. Gjorde bröstlyft o la in mindre inplantat förra våren...hade jag nånsin kunnat ana att jag skulle bli gravid igen hade jag såklart väntat eftersom jag fått strimmor på dem, men men...Vill fixa rynkmagen men det får bli när man vunnit på lotto...eller nåt :) Däremot skulle jag aldrig göra stora läppar o sånt...för jag tycker det ser vansinnigt ut.

Jag tycker att en bröstförstoring skiljer sig från så många andra ingrepp. I mitt eget fall har brösten krympt 2 storlekar sen jag först blev gravid till att jag har ammat klart, jag saknar dom! Var har ni andra gjort era?

Jag gjorde sillisar 2007 (350 cc geléhallon under bröstmuskeln) och kommer absolut att göra om dom om dom blir helt konstiga efter amningen! Jag gjorde mina på Lidingökliniken! minbebis.com/blogg/deer

Gjorde mina på Estavia kliniken i Uppsala. Har lika inplantat som Deer. De som ej sett mig naken ser ingen skillnad på mig nu eller när jag förr hade vadderad BH det var en självförtroende grej helt enkelt. Har alltid haft liten o ful byst och efter tvillingarna o div jojobantningar var de allt utom roliga,Kan nämna att jag kan få fram råmjölk i dem så ammningen skall nog fungera.

Jag opererade mig i Maj förra året, hade då 75C och la in 600 cc koksalt i båda! I love big boobs!

Jag opererade brösten för drygt 6 år sedan och väntar nu mitt andra barn. Det är inte alls omöjligt att det det blir en ny operation om ett par år. Allt beror på hur brösten ser ut efter amningen denna gången. Jag tycker absolut att man ska operera sig om man vill det. Så länge man gör det för sin egen skull.

Ser inga konstigheter med att fixa till brösten efter att man utsatt dom för ganska mycket påfrestning. Jag kommer dock vänta tills jag jag har fått de tre barn jag vill ha. Så det lär ju dröja några år innan jag skaffar några nya boobs. Jag känner personligen det att jag inte kommer ha så mycket kvar efter amning och för ens egna skull så kommer det nog göra en gott i framtiden. http://minbebis.com/blogg/soontobe/