Annons:
 
Ung mamma - 5 snabba frågor med Nellie 17 år

Ung mamma - 5 snabba frågor med Nellie 17 år

Nellie är 17 år och bor i Skärstad, en bit utanför Jönköping. Tillsammans med pojkvännen Adam har hon dottern Thea som är två månader gammal. Här på MinBebis delar hon med sig av livet som ung mamma.

Var graviditeten planerad?

Nej, men min längtan efter barn var så stor. Vi sa att vi kanske skulle vänta två till tre år men sen blev jag gravid och vi ångrar det verkligen inte det, nu har vi ju en underbar dotter!

Hur upplever du din förlossning?

Jobbigt men samtidigt en sådan underbar upplevelse. Det var så overkligt men ändå så verkligt. Så mycket känslor. Jag hade nog trott att det skulle vara värre men jag är glad över att det gick ganska så snabbt och väldigt bra.

Hur känns det att vara ung mamma?

Det känns väldigt bra, det är roligt att vara en ung mamma. Jag har inget jag "missar" direkt, trivs så bra med att pyssla om Thea. Plugga och så hinner jag med senare.

Vad säger era vänner?

Dom flesta tycker det är roligt och vill ha barn de också, det är för mestadels bara positivt från deras håll.

Varför bloggar du?

Jag hade funderat länge på detta med att ha en blogg sen blev det att jag skaffade en här på MinBebis och jag tyckte det var roligt så jag har fortsatt. Det är skönt att skriva av sig tycker jag. Det har blivit som en dagbok för mig där jag skriver om mina dagar och vårt familjeliv och mycket annat. Det är kul att titta tillbaka och se vad man skrivit.

Följ Mamma Nellies blogg här minbebis.com/blogg/ungfliiicka

 

Är du också ung mamma? Vilka reaktioner har du fått från släkt och vänner? Dela med dig, anonymt om du vill.

Kommentarer

Hon är så söt lilla Thea! :) Och Nellie verkar vara en jättebra mamma!