Vimmelmamman Lotta Gray rensar för livet till förmån för Childhood

Vimmelmamman Lotta Gray rensar för livet till förmån för Childhood

Lotta Gray, även känd med sin blogg Vimmelmamman, är 43 år och mamma till sonen Lennox 5 år. Lotta rensar just nu för livet till förmån för Childhood med Loppi.se där pengarna från försäljningen oavkortat går till Childhood. Läs intervjun och hör Lotta berätta om sakerna hon skänkt.

Du rensar för livet med Loppi.se till förmån för Childhood. Berätta, hur går det till?

- Det är en fantastiskt chans att kunna förändra förutsättningarna för barn på ett klimatsmart sätt. Jag gillar ju second hand och jag är stolt och glad över att sajten Loppi.se har detta gedigna samarbete med en så etablerad aktör. Och tänk att alla pengar oavkortat går till Childhood!

Varför tycker du det är viktigt att stödja Childhood?

- Jag tycker alla organisationer som arbetar för barn är viktiga. Childhood har fokuserat lite extra på flickor och unga mammor som kanske behöver en extra skyddande hand.

Vilka saker ur din Rensa för livet kampanj på Loppi.se vill du tipsa MinBebis läsare om?

- En helt ny cykelhjälm som är för liten till Lennox, shortspaket till coola killar och fleccetröja samt svarta skidhanskar.

Se annonserna här: Cykelhjälm, Shortspaketet och Fleecetröja med handskar!

 

Annonsera gratis på Loppi.se

Med kampanjkoden special får du som besöker MinBebis annonsera gratis på Loppi.se. Här berättar Lotta om de saker hon skänkt till försäljningen. Vill du veta mer om Lotta kan du följa hennes blogg här.

Foto i den ordning de visas: Micael Engström och Linda Lindell

Kommentarer

Bra initiativ!