Stora overallracet - tävlingen avslutad

Stora overallracet - tävlingen avslutad

Nu har vi fyra vinnare av en valfri barnoverall. Deltagarna kunde tävla i fyra butiker för störst chans att vinna! Företagen som sponsrat tävlingen var Babyshop, Gneis, Outnet och Norrbaggen där du bland annat hittar märken som Helly Hansen, Didriksons, Molo, MiniAture, Isbjörn och Gneis.

Charlotta i Stockholm vann en Didriksons overall hos Outnet.se

När barnbarnen växt till stora från små i år Önskar jag att denna overall den ena får Tignes sägs ju vara bäst i test
Vinner vi denna kan stortjejen leka som mest

Jasmina i Lund vann en Molo overall hos Babyshop.se

Vårt andra barn i vår lilla regnbågsfamilj är född, en liten son. Vad skulle då inte passa bättre än en overall Regnbågens färger från MOLO till honom som födelsegåva!

Irene i Dorotea vann en Gneis overall från Gneis.se

Är moster till en frusen liten tjej som älskar att vara ute, men hon fryser nästan på en gång. Har en kollega som skryter om era overaller och hur varma dom är, så nu hoppas jag att turen är framme och jag vinner denna overall till min systerdotter.

Sofia i Haninge vann en Isbjörn overall från Norrbaggen.se

Snart kommer drömmarna om ett varmt land långt bort,
så som de alltid brukar när vädret blir kallt och grått.
Men så länge vi i Sverige bor kvar,
vi samma problem som alla har...
Om man inte själv är duktig med nål och tråd,
måste man till nya overaller få råd.
Så i år hoppas jag på första pris,
så att vi slipper tömma vår spargris!

Tävlingen är avslutad

Besök butikerna och välj ut den overall du allra helst skulle vilja vinna i de olika butikerna. Kopiera länken till just den overallen och klistra in den i rutan för motivering i tävlingsformuläret. Tillsammans med din motivering varför just du ska vinna och länken till overallen du vill vinna är du med och tävlar.

Bästa motiveringen ihop med länk till butiken vinner sin favoritoverall om den finns kvar i butikens lagersaldo vid tävlingens slut. Tävla i alla butiker för att öka din chans att vinna.

Blogga om tävlingen och vinn bloggbonusen

Passa på att även nämna i din blogg att du är med och tävlar i overallracet på MinBebis.com. Om det är just du som vinner en overall så vinner du även 300 kronor extra till att handla för i butiken. Perfekt till mössa och vantar.

Skriv ett inlägg med texten: ”Jag är med och tävlar i Stora overallracet på MinBebis.com om en valfri overall! Gör det du också: http://www.minbebis.com/erbjudanden".

Ihop med länken till ditt inlägg, länken till butiken där du vill vinna en overall och din motivering är du med och tävlar om ett presentkort på 300 kronor i samma butik du tävlar om overallen i.

Observera att vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning i butikerna. Vid frågor kontakta info@minbebis.com.


Kommentarer

http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=5674&c=94&page=3&rnum=195 Denna overall skulle jag vilja vinna till dotterns som så snällt får ärva storebrors vinterkläder några år framöver, vore trevligt om hon sin första vinter hade kunna busa med oss i snön med en rejäl overall i hennes bästa färg (lila)

Hej! Klicka på den rosa klicka här puffen för att komma till tävlingen och skicka sedan in ditt bidrag där! Lycka till!

http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=6318&c=94&page=8&rnum=29 Denna underbart fina overall skulle jag vilja vinna till min underbart fina dotter för den skulle passa fantastiskt på en stjärna som hon!

Till alla som vill tävla, tävlingen ska göras inne på tävlingssidan och inte via kommenteringsfältet! Lycka till!

Det var en ovanligt dålig tävling. faktiskt riktigt dålig, snål rentav! En massa arbete för att vinna någon av de fula modeller som finns kvar (som ingen vill ha) när allt sålts klart. Skippa denna, vilken småbarnsförälder har tid med detta trams? Tid är pengar. Dumsnåla sponsorer och arrangör.

http://norrbaggen.jetshop.se/ProductPopup.aspx?filename=170_Red4080_623.jpg Den här overallen skulle vara perfekt för vår dotter, då vi är så otroligt mycket ute i markerna oavsett väder. Vi har bevakningshund, som behöver mycket träning i både spårarbete o mycket annat. Det blir långa stunder då det kan bli otäckt kallt, om man inte har riktiga kläder. Det skulle hjälpa oss o betyda jättemycket att få vinna en rejäl overall.

Vill så gärna vilja vinna denna fina och tåliga overall till min yngste son som bara har fått ärva utekläder av sina andra 3 syskon.Nu är det Isaks tur att få vara fin inför vintern och att få kunna rulla runt i snön med denna tåliga overall!!Och inte nog med det att få ha en av dom bästa overallerna att skryta om på dagis!!!Låt min son få bli en vinnare!!!

”Jag är med och tävlar i Stora overallracet på MinBebis.com om en valfri overall! Gör det du också: http://www.minbebis.com/erbjudanden". Detta kallar jag en bra tävling, trevligt initiativ från MinBebis och butikerna!!