Inlägg från: Anonym (Man 45) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 45)

    Hur vill ni ha er kuk behandlad..?

    Jag älskar verkligen att få oralsex ibland får jag frågan från min dambo om hon ska fortsätta eller om vi ska gå över till penetrationssex och det är jäkligt svårt. Det är helt galet skönt att få en komplett avsugning och komma i munnen, men samtidigt är det andra oftast lika bra och jag känner att det blir lite orättvist.

    Hur som helst gillar jag slickande och nafsande först för att bli riktigt hård, gärna lite lätt masserande på pungen. Över gå till ett intensivare eller hårdare sugande främst över ollonet varvat med runkande. Intensivt sug när jag kommer, då viker sig nästan benen och höfterna skakar.

    När det gäller de andra akterna av sex är jag oftast den som är initiativtagande och drivande, givetvis med lyhördhet och respekt mot min partner. Men när hon väl tar kommando och berättar vad hon vill/önskar är det superhett. När kvinnan är riktigt kåt och bekväm med vad som händer är sexet obeskrivligt bra.

    Har själv varit en kass älskare många gånger under åren men tror att jag av lyhördhet och intresse för kvinnans njutning gjort mig bättre och mindre självisk vilket resulterar i djävligt bra sex när det väl blir av.

Svar på tråden Hur vill ni ha er kuk behandlad..?