• My 2

    Moderatortråden

    Hejsan alla FL-medlemmar

    Detta är en tråd där alla medlemmar kan ställa allmänna frågor om forumet och om de regler och den kultur som gäller här. En moderator svarar så snart vi hinner.

    I denna tråd undanber vi oss frågor om specifika ärenden, är du missnöjd med en moderators agerande ska du alltid kontakta redaktionen så att korrekt åtgärd kan vidtas. (För er skull ska alltid redaktionen vara medveten om ev. missnöje med en moderator)

    Vi har ingen möjlighet att veta något om det "tekniska" bakom FL, men ibland vet vi något ändå och då kan vi svara på det.

    Så: Frågelådan är öppen, välkomna in!

    /Moderator

  • Svar på tråden Moderatortråden
  • giz

    åå är vissa här bara för att..............*svär långa ramsor så det blir mörka moln på himmlen*

    MER MAKT ÅT GIZ.................

    åsså tar vi det i kör

    ett två tre.....

    nä seriöst: gomorgon hela högen

  • Luvansmamma

    Kan man inte ta bort skrivna meddelanden?
    Vill inte ha dom liggande, då jag får många jätte privata och rädd att kanske någon annan läser dom.

  • My 2

    Du kan inte ta bort meddelanden ur din inbox, men det är bara du som kan läsa dem (och redaktionen såklart).
    /Moderator

  • MosterMaggi

    Men vore inte det en bra tjänst att erbjuda? Att kunna radera sina meddelanden? Ni sparar serverutrymme, och vi får snyggt o prydligt i våra inkorgar?

  • My 2

    MosterMaggi: Det vore en bra tjänst om Familjeliv erbjöd det, det håller jag helt med dig om Än så länge känner jag inte att moderatorerna är "vi" med familjelivs redaktion

    Jag skulle misstänka att det är en av sakerna på Patriks "att-göra"-lista men eftersom han håller den superhemlig så kan ingen veta säkert (vet han själv? )

    /my

  • Patrik

    Det här med att det står (Inaktiv) på vissa meddelanden  är antagligen pga någon gammal filtreringskod och de inläggen ska normalt inte visas. Men iom att vi avskaffat reklamfiltren och lite andra filter så syns nu alla postade inlägg. Jag ska granska koden senare och fixa till det där.

    Meddelanden i sin inbox/skickade mappar går just nu tyvärr inte att radera vi hann aldrig lägga in det innan det gick live för ett par år sedan. Vi har sedan dess jobbat på ett helt nytt meddelandesystem som kommer vara kopplad till en egen webbmail och där kommer det att finnas möjlighet att flytta och radera meddelanden som man själv vill. Det nya meddelandesystemet är 'state of the art', man kommer bl.a kunna SMS:a till andra medlemmar och hämta skicka mail till andra (ett helt webbmailsystem), man får sin signatur som emailadress. Min webbmailadress på Familjeliv blir alltså patrik@familjeliv.se.

  • MosterMaggi

    Nähä - Är ni inte "vi" med "dem" Oj då. :-O Men tack för svaret!

Svar på tråden Moderatortråden