Inlägg från: mandala |Visa alla inlägg
  • mandala

    Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3

    Bellahhh skrev 2007-11-13 21:21:08 följande:
    Sorry att jag trackar tråden men gelehallon tjejerna: Har ni masserat era ´bröst? Enligt vissa ska man det, andra inte, nån som vet vad Gunnar har sagt om det ?
    Vad jag har hört så ska vi inte göra det med våra textuerade proteser. Ringer du Gunnar svarar han snabbt. Kan ibland vara skönt att ringa honom. Man får svar på mindre än en minut.

    Det kan sticka i mina fortfarande. De är ändå 3 mån nu.
  • mandala

    Jo tack...det känns rätt bra nu. Har inte ens tittat på såret knappt på 1½v. Får kanske snart ta o göra det. Annars har jag börjat så smått att använda vanliga bhar, iaf när jag ska ut o vid få tillfällen. Sen är jag fortfarande inte glad över vårtgårdarna men jag har inte tittat på dem så mkt heller nu sista tiden. Har även varit och tränat för första gången. Det kändes helt ok. Jag gjorde inget med armarna men ändå skönt att man kan börja röra sig igen. Har väntat extra länge för säkerthetens skull.

  • mandala
    wellah skrev 2007-11-14 15:33:16 följande:
    phew... va bra.... undra hur mkt man måste täcka med så inte strålarna går igenom? kan man typ ta en handduk? hahaha jag bryr mig bara om att få färg på tuttar, armar, ansikte å sånt som syns i mitt linne jag vill ha..... fan va varmt i solariet det kommer bli
    Det finns väl ett sånt nonsun-stick, som är bra till läppar o känsliga områden, har jag för mig. Om det finns kan man väl ta det på under bikinin? Annars tejp ger nog lite skydd.
  • mandala
    Lyckanmin skrev 2007-11-14 19:05:14 följande:
    Hejsan! jag skriver inte så mycket här, men är inne flera ggr per dag och läser. Jag frågade tidigare hur man kommer till era bilder på mylava, men jag lyckas inte. Jag skulle så gärna vilja se bilder och veta storlekar ¨på implantaten. Jag har blivit medlem, men ser inte nån ruta till vänster där man kan skriva in nicket. Vad gör jag för fel?
    När du har loggat in på sidan, så ser du långt ner på vänster sida. Där står snabbsök, sen ett R. I den rutan skriver du medlemmen du vill titta in till sen trycker du enter.

    Om du sen klickar på R kommer du in till olika med random.
  • mandala
    Bellahhh skrev 2007-11-15 18:18:11 följande:
    Nu har jag snackat med Gunnar han sa att det kan bli buckligt och konstigt för att implantatet inte har gjort sig tillräckligt med plats i huden ännu, jag var väldigt tunn där. Så nu är jag lugn. Jag skickade även med bilder.Men i det ena bröstet (snygg-bröstet;P) det högra, bluppar inlägget eller vad det nu är när jag går i trappor osv, gör era det? känner att det guppar där inne? konstigt att det bara är i det ena? Eller?
    Jag tyckte det kändes konstigt när jag gick i trappor, speciellt om jag inte hade bh på. Nu tänker jag inte på det. Men det jag känner är hur det hoppar och rör sig för minsta lilla. Räcker att jag kör bil, eller ja så fort jag spänner muskeln. Hoppas man lär sig stå ut med den känslan, lite småjobbigt tycker jag. Känns som att folk ser hur brösten hoppar, men jag tror det är mest som det känns.
  • mandala

    Jag har känt mest i det högra faktiskt men det kan ju vara för att jag använder den muskeln mer, men när jag spänner båda så tycker jag att höger (det bra) bröstet hoppar mer. Sen har det vänstra börjat att synas mer de senaste dagarna tycker jag.

  • mandala
    LKP skrev 2007-11-17 20:32:10 följande:
    Hej tjejerFlyttar över mitt senaste meddelande hit för jag såg att gamla tråden stänger nu å denna nya öppnats. Hoppas allt är bra med er alla. Nu var det ett tag sen man var inne. Mkt nytt folk hittat hit tror jag.Jag har var i alla falla hos Gabriella på Plastikkirurggruppen den 15 okt. Gick superbra fast jag kom 20 min försent å var supernervös. gabriella gav mig ordentligt med tid, var superlugn å förstående, gick igenom å svarade på alla mina frågor. Fick ny konsultation 4 April -08 och operationstid 9.30 den 10 juni. Så nu är bollen i rullning. Ska i alla fall lägga in 375 el. 400cc runda gelehallon texturerade, high profil bakom muskeln. Så nu gör man inget annat än går med ristest på 3.25 dl å 3.5 dl.....heheheh Har sååå beslutsångest. Alla ni som lagt in 375 eller 400 hör gärna av er, är ni nöjd med er stl?  Kram
    Hej...jag la ju in 375, är absolut nöjd, samtidigt hade det inte gjort något med 400 istället. Hade jag valt med facit i hand hade jag valt 400 tror jag. Svårt för egentligen är jag nöjd med 375, det är nog så liten skillnad att det knappt märks nåt skulle jag gissa. Jag gick med 325 mest och det var för den kändes skönast och minst i vägen. Därför jag valde 375.
  • mandala
    Bellahhh skrev 2007-11-17 20:40:48 följande:
    Har lagt ut två bilder på mylava nu, hur väljer man vem som får se och inte ?
    Om du bara klickar på själva mappen så väljer du redigera, kryssar för läsbar för alla om alla ska se, ska den vara låst så ska inget vara ifyllt. Sen själva bilderna ska vara läsbara för alla. Så ska du sen lägga till folk så klickar du på mappen med bilder, redigerar, och skriver i medlemmen i rutan längst till höger, trycker enter och sen spara.
  • mandala
    Lyckanmin skrev 2007-11-20 14:53:27 följande:
    Nu har jag varit på konsultation inför min bröstoperation. Min läkare var jättetrevlig och det kändes jättbra! När vi började prova storlek, hade jag först tänkt mig 300, men han sa att det bär du bra, prova du nästa storlek och då slutade det med att jag hade valt 330. Nu vet jag inte om jag gjorde rätt, men visst kan man diskutera det på operationsdagen, eller? Jag fick tid för operation den vecka som jag ville, den 19 december.....Tror ni att det gör stor skillnad på 310 eller 330? Lite nervöst känns det faktiskt....Jag vill ju inte att de blir för stora.....Jag har a- kupa nu, eller en deppig b-kupa..
    Det är en jätteliten skillnad, mindre än en msk tror jag. Så jag tror inte det kommer märkas något alls.  Kommer inte bli förstort heller, tror jag. Du får säkert en C, en liten kanske. Jättesvårt att säga. Jag har inte riktigt provat ut men jag har köpt nån bh i 75C o 70D, de sitter väldigt taj så jag vet inte om det är rätt stl. Jag la in 375, hade 70B-75A. Får nog snart gå o mäta o se ifall jag har hittat min rätta stl.
Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3