Inlägg från: Anonym (K40) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K40)

    Kvinna: Väljer du bort män med liten snopp?

    Jag har säkert haft sex med över 50 män i mina dagar och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig varit med en man med liten kuk. Någon är längre, någon är smalare...osv men inget som jag har tänkt på känns på något annat sätt. Det jag reagerat på är om han bara ligger där och inte gör något, då är det dåligt sex. Inte om en killes längd eller omkrets skiljet 1-2 centimeter från den jag hade sex med innan. Jag känner ärligt inte skillnad på det och alla män som varit villiga att njuta tillsammans med mig har varit bra sex.

    Det enda jag har lite svårt för är om den blir för grov. Jag gillar olika ställningar och jag älskar att ge oralsex och då tycker jag det blir lite för, vad säger man, bökigt? 

  • Anonym (K40)
    Anonym (Liten snopp) skrev 2013-01-26 00:21:18 följande:

    50 män och ingen med liten kuk. Okey men om vi nu ser till vad de andra tjejerna här har för uppfattning. Vad är då en liten kuk för dig? Kan man inte tänka sig att det har varit mannens självförtroende som har skinit igenom här. Och att det är därför du tycker att alla du har legat med har haft stora. För jag tror trots allt detta med storleken kan ha väldigt stor betydelse på mannens självförtroende. Och det utan att mannen ens vet vad porr är. För som lite intresserad av gammal hednisk kultur. Så vet jag det att vi män alltid varit fixerade vi våra kukars storlek. Oden var t ex ofta skulpterad med en jättelem på vikingatiden mm.


    Jag har aldrig haft ett måttband med mig när jag haft sex med en man så jag vet inte deras storlek. Givetvis har jag sett att någon varit längre och någon varit kortare, tjockare, smalare.Jag kan helt ärligt säga att jag inte känt skillnad på någons omkrets. Utom det undantaget jag skrev om tidigare, att han var för tjock så det sved. Har för mig att han sa att han var 17-18 eller nått i omkrets. 

    Jag kan även säga till dig att jag har några olika dildos här hemma för just nu är jag ute och reser mycket och är singel Och eftersom du nu frågade så mätte jag dom. De är alla 23 cm långa, men det är för att man ska ha några centimeter att hålla i också, jag för alltså inte in så mycket Två hade 13 i omkrets och en hade 15. Jag känner ingen skillnad på dem alls vad gäller omkrets. Det är jättesköna alla tre men en av dem med 13 i omkrets vibrerar samtidigt på andra ställen så den använder jag mest.

    Nu hinner jag inte svara mer, vissa av oss får även jobba på helgerna så god natt med digKyss 
  • Anonym (K40)
    Anonym skrev 2013-01-28 23:10:51 följande:
    I ärlighetens namn så känner jag många kvinnor som inte alls uppskattar en "rejäl" penis (om du med det menar större än normal längd). Det är väl som med killar och bröst, de flesta tittar och fascineras av kvinnor med stora bröst, men det är inte lika många som vill att deras partner ska ha de där jättebrösten, men de är lite upphetsande att titta på. Samma med tjejer, vi kan titta och bli lite kåta av den där stora kuken, men vi är egentligen inte så intresserade av att vår partner ska ha en jättekuk (undantag finns alltid).
    Hmmm. Varför blir man då kåt på den?
Svar på tråden Kvinna: Väljer du bort män med liten snopp?