Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Ni som är otrogna vilken typ av älskare väljer ni?

    Anonym (Huldran) skrev 2024-04-25 11:33:54 följande:
    Detta är väl knappast att vara otrogen. Om man är otrogen så är de med en person inte med en chat.

    Att du och din partner inte är sexuellt kompatibla är ett helt annat problem. Men jag måste ändå fråga varför ni fortsätter er relation om ni inte fungerar sexuellt?
    Den moderna definitionen av otrohet är att det inte bara handlar om fysiskt sex. 
  • Anonym (Man)

    När jag varit otrogen så har det oftast varit med personer som gillar avancerat sex samtidigt som min partner inte var så mycket för sånt. Och ofta har deras kroppar också varit väldigt vackra.

    I flera fall är det tjejer jag träffade när de var unga och oerfarna tonåringar och som jag tränade upp.

    Det som skiljer mina partners från mina KKs är att jag gillar intellektuellt och mentalt utvecklade partners. Men mina KKs får gärna vara lite omogna och oerfarna på något sätt. Jag tycker dels om att se dem njuta av orgasmer och vill gärna retas och dra ut lite på det. Jag gillar att se deras blickar när de är med om något de inte varit med om eller som de känner en viss osäkerhet inför. Antingen när de njuter själv eller låter mig njuta.

    Sen hae jag även haft tjejer som varit självsäkra och som velat att jag ska behandla dem som slampor. En tjej kunde jag ta med olika polare till. Sen sa vi att vi skulle låna duschen. Vi turades om att duscha. Satte oss i soffan i handdukar sen behövde vi inte säga mer utan hon började suga av oss och lät oss knulla henne hur vi ville.

    Om min partner inte gillar att prova på olika ställningar, sexiga kläder, analsex och leksaker har jag ofta varit otrogen med någon tjej jag tränat upp tidigare i livet.

    En av dessa tjejer som dessutom var den vackraste av alla kunde ringa mig en gång i månaden och komma med slampiga förslag om jag inte hörde av mig. Exempelvis:

    Vill du prova vilken buttplugg jag klarar av idag?

    Jag behöver stretcha mina hål. Kan du hjälpa mig?

    Om du slickar mig tills jag kommer får du göra vad du vill med mig.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Drömmare) skrev 2024-05-05 07:51:38 följande:
    Haha, dream on.
    Vad är det som du inte tror på? Vi körde mycket fantasier där vi lärde varandra vad vi gick igång på. Så hon lärde sig mina fantasier som fick mig att bli kåt och tvärtom. Så lärde vi oss repliker som var upphetsande för den andra.
Svar på tråden Ni som är otrogna vilken typ av älskare väljer ni?